Εκλογές στις 10 Μαρτίου και με ψηφιακή συμμετοχή θέλει ο Κασσελάκης

Διαβάζεται σε 1'
Ο Στέφανος Κασσελάκης στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης της Όλγας Γεροβασίλη να είναι υποψήφια

Εκλογές στις 10 Μαρτίου ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης ανεβαίνοντας στο βήμα του Συνεδρίου αμέσως μετά την Όλγα Γεροβασίλη. Δηλώνοντας μάλιστα ότι αυτές πρέπει να γίνουν με μεικτό σύστημα, δηλαδή τόσο ηλεκτρονικά όσο και δια ζώσης.

Εντυπωσιακό πάντως ήταν το στιγμιότυπο στο οποίο αφού ο Στέφανος Κασσελάκης όταν καταθέτει την πρότασή του την… θεωρεί αυτονόητα αποδεκτή. Ενώ απομακρύνονταν από το βήμα συνεργάτης του τον πρόλαβε και του ψιθύρισε στο αυτί, με αποτέλεσμα να επιστρέψει και να δηλώσει πως αυτή η είναι η πρότασή του προς το Συνέδριο το οποίο έχει την αρμοδιότητα να αποφασίσει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ακολούθησε την συνήθη επικοινωνιακή του συνταγή λέγοντας πως σε περίπτωση που κερδίσει στις εκλογές θα προτείνει συνεργασία στην Όλγα Γεροβασίλη και την δέσμευση ότι θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα της διεξαγωγής της ψηφοφορίας αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και διαφωνιών στο Συνέδριο. Ιδίως από την στιγμή που ήδη έχουν εκφραστεί αντιρρήσεις για την αξιοπιστία των διαδικασιών που θα γίνου με ψηφιακό ηλεκτρονικό τρόπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα