Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, συναγερμό παντού ζητά ο Κουτσούμπας

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, ενάντια στο  πολυ-νομοσχέδιο «σκούπα» που κατατέθηκε στην Βουλή. 
(EUROKINISSI)
Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, ενάντια στο πολυ-νομοσχέδιο «σκούπα» που κατατέθηκε στην Βουλή. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση - πορεία του ΠΑΜΕ στην Αθήνα. Παρών ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο

Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος προχώρησε και σε δηλώσεις:

"Δυστυχώς δεν περνάει μέρα, που να μη φέρνουν νέα - όλο και πιο βάρβαρα - μέτρα ενάντια στο λαό. Πρέπει να σημάνει συναγερμός παντού. Εργαζόμενοι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, εργαζόμενοι σε όλες τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες, συνταξιούχοι, πρέπει όλοι μαζί να βρεθούν στους δρόμους του αγώνα, μια γροθιά. Για να απαλλαγούμε επιτέλους μια και καλή από μνημόνια, από αφεντικά".

"Λαϊκή συμμαχία για να οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία. Αυτό είναι το μήνυμα και του αποψινού συλλαλητηρίου και των επόμενων απεργιακών αγωνιστικών κινητοποιήσεων τις επόμενες μέρες", κατέληξε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

SHARE:

24Media Network