Στήριξη Παπανδρέου στον Παπαδήμο

Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αριστερά, υποδέχεται τον νέο Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, δεξιά, πριν από την τελετή παράδοσης παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αριστερά, υποδέχεται τον νέο Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, δεξιά, πριν από την τελετή παράδοσης παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Μετά από μιάμιση ώρα περίπου ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπανδρέου - Παπαδήμου. Επί τάπητος η ημερομηνία των εκλογών

Σε γραπτή του ανακοίνωση, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Μπεγλίτης, τόνισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ στηρίζουν την κυβέρνηση στην υλοποίηση των δεσμεύσεων που αυτή έχει αναλάβει.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε στον κ. Παπαδήμο, ότι η κυβέρνηση έχει την ιστορική ευκαιρία για να λάβει με την ευρύτερη συναίνεση σημαντικές αποφάσεις για την προώθηση των αλλαγών, που αφορούν στη διαφάνεια, την καταπολέμηση της διαφθοράς και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Ακόμη, όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, οι κ. Παπαδήμος και Παπανδρέου συζήτησαν για τις εξελίξεις στην ΕΕ υπό το φως των αποφάσεων της 9ης Δεκεμβρίου και τις υποχρεώσεις που απορρέουν για τη χώρα μας.

Στην κρίσιμη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος και το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης αλλά και το θέμα της ημερομηνίας των εκλογών.

Στις 15:00 αναμένεται να ξεκινήσει το κρίσιμο Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ζητούν εκλογή προέδρου εδώ και τώρα

SHARE:

24Media Network