Ομιλία Τσίπρα σε εκδήλωση της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών του ΕΚ

Έκθεση της Ανεξάρτητης Επιτροπής για την Ευημερία και την Ισότητα σε μια βιώσιμη Ευρώπη "Ευημερία για όλους σε μία βιώσιμη Ευρώπη".
Έκθεση της Ανεξάρτητης Επιτροπής για την Ευημερία και την Ισότητα σε μια βιώσιμη Ευρώπη "Ευημερία για όλους σε μία βιώσιμη Ευρώπη". EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στο ότι η Ελλάδα έγινε το πειραματόζωο μιας αποτυχημένης πειραματικής εφαρμογής του δόγματος του σοκ, αλλά και στο κοινό ανάχωμα στην έφοδο της ακροδεξιάς.

Στην εκδήλωση «Ευημερία για όλους σε μια βιώσιμη Ευρώπη», που διοργανώνουν η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Ελληνικό γραφείο του Friedrich-Ebert-Stiftung και το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής (ΙΝΕΡΠΟΣΤ), μιλά ο Αλέξης Τσίπρας.

ADVERTISING

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στο ανάχωμα που πρέπει να υπάρξει στην έφοδο της ακροδεξιάς και στο νέο "Κοινωνικό Συμβόλαιο για την Ευρώπη του 21 αιώνα" το οποίο θα βασίζεται σε πολιτικές ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

SHARE:

24Media Network