Ομιλία Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ. LIVE EIKONA

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Με την ομιλία του πρωθυπουργού ανοίγουν οι διήμερες εργασίες της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ζωντανά η ομιλία του κ. Τσίπρα

Ανοίγουν αυτή την ώρα οι διήμερες εργασίες της εξ’ αναβολής συνεδρίασης της Κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με βασικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Βασικό διακύβευμα για το κυβερνών κόμμα στη νέα πολιτική φάση μετά την πρώτη δοκιμαστική έξοδο στις αγορές, την οποία ο Αλέξης Τσίπρας έχει περιγράψει ως ένα δρόμο μετάβασης προς τη σταθερότητα και την ανάπτυξη είναι ο συντονισμός της δράσης του κομματικού μηχανισμού και της κυβέρνησης για τη στήριξη του κυβερνητικού έργου.

Το γενικό πολιτικό περίγραμμα πάνω στο οποίο θα στηριχτεί στο εξής ο πολιτικός σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά περιγράφηκε από τον κ. Τσίπρα με την ομιλία στο δεύτερο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στη Στερεά Ελλάδα. Εκεί ο πρωθυπουργός τόνισε πως «η ανάπτυξη ή θα είναι δίκαιη ή δεν θα υπάρξει», σημειώνοντας ότι η κατανομή των πόρων και των ωφελημάτων θα πρέπει να έχει προτεραιότητα τις κοινωνικές ομάδες που πλήρωσαν βαρύτερο κόστος στην περίοδο της κρίσης, ενώ χαρακτήρισε την ανάπτυξη εθνικό στόχο που αφορά την εθνική κυριαρχία της χώρας και την ευημερία του λαού.

Δείτε LIVE EIKONA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network