Ονειρεύεται τείχη και...ναρκοπέδια στον Έβρο για τους μετανάστες ο Βελόπουλος

Ο Κυριάκος Βελόπουλος
Ο Κυριάκος Βελόπουλος MOTIONTEAM

Ο Κυριάκος Βελόπουλος διατύπωσε για μία ακόμη φορά ακραίες θέσεις σχετικά με την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Οι ακραίες θέσεις του Κυριάκου Βελόπουλου και της Ελληνικής Λύσης για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού είναι γνωστές. 

Ωστόσο, ο επικεφαλής του κόμματος κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του με αυτά που είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Antenna το πρωί της Τρίτης. 

Ο κ. Βελόπουλος διατύπωσε θέσεις του όχι μόνο περί κατασκευής φράχτη/τείχους αλλά και δημιουργίας ναρκοπεδίου στον Έβρο, προκειμένου να υπάρξει, όπως ανέφερε, αποτροπή των παράτυπων μεταναστών που θέλουν να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ζήτησε αυστηροποίηση των ποινών για τους διακινητές παράτυπων μεταναστών κι επαναλαμβάνοντας την θέση του για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, αναφορικά με την «επαναφορά της θανατικής ποινής για τους διακινητές ανθρώπων και τους βιαστές». 

Όπως είπε ο κ. Βελόπουλος «Η Ελλάδα πρέπει να βάλει «κόκκινες γραμμές» σε ότι αφορά την στάση της Τουρκίας και τις προκλήσεις της στο Αιγαίο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βελόπουλος, Μεταναστευτικό
SHARE: