Οργή Σακελλαρίδη για τα περί γάμου στη Νέα Υόρκη: 'Ο κιτρινισμός δεν είναι δημοσιογραφία'

ΑΘΗΝΑ- ΜΑΞΙΜΟΥ-O Γαβριήλ Σακελλαρίδης Υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος ενημερώνει τους δημοσιογράφους για τον ανασχηματισμό.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ- ΜΑΞΙΜΟΥ-O Γαβριήλ Σακελλαρίδης Υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος ενημερώνει τους δημοσιογράφους για τον ανασχηματισμό.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Με μια ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά σε δημοσιεύματα που τον θέλουν να ταξιδεύει στην Αμερική προκειμένου να παντρευτεί

Έντονη αντίδραση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, έπειτα από σειρά δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν την προσωπική του ζωή. Ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας το 2014, ανήρτησε μια απάντηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebοok, στην οποία κάνει λόγο για "viral κιτρινισμό" και εξηγεί πως "βορά στα θηρία της αρένας δεν έγινα και ούτε θα γίνω προς τέρψη όσων επικροτούν και όσων αποδοκιμάζουν".

Όπως αναφέρει διαβάζει σε κάποια ΜΜΕ, εσφαλμένως, πως δουλεύει δήθεν στο Λονδίνο ή ότι κάνει παρέα με ανθρώπους που δεν έχει γνωρίσει και τέλος ότι παντρεύεται στη Νέα Υόρκη. "Και ενώ δεν αναφέρονται ονόματα, γίνονται περιγραφές με αμφίσημο τρόπο και από δίπλα αναλαμβάνουν εργασία μπλογκς και πλήθος "περίεργων" για τους οποίους είναι και αυτό μια κάποια ενασχόληση" αναφέρει στη συνέχεια.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

Οργή Σακελλαρίδη για τα περί γάμου στη Νέα Υόρκη: 'Ο κιτρινισμός δεν είναι δημοσιογραφία'

Αντιλαμβάνομαι οτι υπάρχουν πολυ πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κόσμο, όμως υπάρχουν φορές που διαβάζεις πράγματα για τον εαυτό σου και ενώ στην αρχή γελάς, μετά αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι πάει στραβά. Ενώ έχω επιλέξει να παραιτηθώ από βουλευτής και να μην βγαίνω στα ΜΜΕ, διαβάζω ότι δουλεύω στο Λονδίνο, ότι κάνω παρέα με ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει ποτέ και μία σειρά από άλλα μυθεύματα. Έπειτα βέβαια μαθαίνω οτι παντρεύομαι στη Νεα Υόρκη. Μεγαλεία! Και ενώ δεν αναφέρονται ονόματα, γίνονται περιγραφές με αμφίσημο τρόπο και από δίπλα αναλαμβάνουν εργασία μπλογκς και πλήθος "περίεργων" για τους οποίους είναι και αυτό μια κάποια ενασχόληση.

O viral κιτρινισμός με ενοχλεί πιο πολύ για τους γύρω μου. Ακόμα και για αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχω συναντήσει ποτέ μου. Δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα σε κανέναν και καμία -αναφορικά με την προσωπική μου ζωή- και για αυτό δεν μπαίνω στην ουσία των “κίτρινων” δημοσιευμάτων.

Δεν ανέχομαι όμως τη στοχοποίηση. Και περισσότερο όταν γίνεται με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να εξάπτει τα ένστικτα του "φιλοθεάμονος κοινού". Βορά στα θηρία της αρένας δεν έγινα και ούτε θα γίνω προς τέρψη όσων επικροτούν και όσων αποδοκιμάζουν. Όμως αλήθεια ποια είναι τα όρια κάποιων και μέχρι πού μπορούν να φτάσουν; Δεν θεωρώ ότι ο Τύπος πρέπει να αντιμετωπίζεται με αγωγές, αφού η βιομηχανία αγωγών είναι πλήγμα στην ελευθεροτυπία. Όμως ο επινοημένος κιτρινισμός δεν είναι δημοσιογραφία, οπότε ενίοτε τα όρια μπορεί να τα θέτει και η δικαιοσύνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γαβριήλ Σακελλαρίδης
SHARE: