Π. Ρήγας: Σημαντική η επίσκεψη Μακρόν, υπάρχει σύμπλευση σε πολλά θέματα

2η μέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή 18  Σεπτεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
2η μέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μέσω του Ραδιοφώνου 24/7 στην επίσκεψη Μακρόν

«Η επίσκεψη Μακρόν είναι πολύ σημαντική, υπάρχει σύμπλευση σε πολλά θέματα» είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας.

Πρόσθεσε ότι Τσίπρας και Μακρόν, συμφώνησαν σε σειρά ζητημάτων που πρέπει να προωθηθούν για να αλλάξει η Ευρώπη. «Δεν μπορεί να αποφασίζουν για τις χώρες της Ευρωζώνης όργανα έξω από κάθε κρατική νομιμοποίηση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.

Για τις μεταρρυθμίσεις, είπε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν αυτές που δεν τις προώθησαν γιατί διατηρούσαν ένα σύστημα διαπλοκής.

«Το σύστημα διαπλοκής δεν είναι μοντέλο ανάπτυξης» πρόσθεσε και τόνισε ότι εμείς πιστεύουμε ότι ο ιδιωτικός τομέας είναι πυλώνας της οικονομίας αλλά πρέπει να λειτουργεί με κανόνες και όχι με πλιάτσικο όπως η εταιρία «Μαρινόπουλος».

Ο κ. Ρήγας αναφέρθηκε και στην περίπτωση του ΟΑΣΘ, λέγοντας ότι ως ιδιωτική εταιρία έπαιρνε χρήματα από το κράτος και στήριζε έναν μηχανισμό διαπλοκής που δεν είχε να κάνει με τον πολίτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μακρόν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον Μακρόν;

Επίσκεψη Μακρόν: Εντυπωσιακές οι πρώτες κυρίες στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό

Εμανουέλ Μακρόν, ένας σύμμαχος 'εφ’ όλης της ύλης'

SHARE:

24Media Network