Π. Σκουρλέτης για ΤΤ: "Μείζον τραπεζικό σκάνδαλο με πολιτικές προεκτάσεις"

Π. Σκουρλέτης για ΤΤ: "Μείζον τραπεζικό σκάνδαλο με πολιτικές προεκτάσεις"

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

"Μείζον τραπεζικό σκάνδαλο με πολιτικές προεκτάσεις" χαρακτήρισε την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Σκουρλέτης έθεσε, επίσης, σειρά ερωτημάτων σχετικά με το ΤΤ, τονίζοντας ότι η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της.

"Η υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (T.T.) συνιστά ένα μείζον τραπεζικό σκάνδαλο με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις. Aποτελεί  δε μια μόνο πλευρά ενός συστήματος διαφοράς και διαπλοκής στον ευρύτερο τραπεζικό χώρο. Ήταν το ΤΤ μια μεμονωμένη περίπτωση ή ανάλογες πρακτικές συναντούνται και σε άλλες τράπεζες; Υπάρχουν ακόμα και στις μέρες μας δανειοδοτήσεις επιχειρήσεων με ανορθόδοξα κριτήρια και πολιτική κάλυψη; Έχει ευθύνες η Τράπεζα της Ελλάδας ως εποπτεύων τραπεζικό, ίδρυμα; Αποτελεί  πράξη συγκάλυψης η στάση της κυβέρνησης απέναντι στην επικεφαλής του ΤΧΣ η οποία σύμφωνα με τη δικογραφία εμπλέκεται στην υπόθεση;" δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Και πρόσθεσε: "Η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της. Η ελληνική κοινωνία ζητάει απαντήσεις. Οι ανακεφαλοποιημένες τράπεζες με τα χρήματα του ελληνικού λαού δεν ανήκουν σε αποτυχημένες διοικήσεις αλλά αποτελούν κοινωνική περιουσία".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network