Παφίλης: Ψηφίζετε αυτά που ονειρεύονταν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και ο ΣΕΒ

Ενημέρωση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για θέματα αρμοδιότητάς του, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ενημέρωση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για θέματα αρμοδιότητάς του, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο και υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει εξετάσεις στο σύστημα, ότι εκείνος ξέρει να περνά καλύτερα τις απαιτήσεις του κεφαλαίου

Δίνετε εξετάσεις στο σύστημα, ότι μπορείτε εσείς να περνάτε καλύτερα τις απαιτήσεις του κεφαλαίου και την αντιλαϊκή πολιτική και δίνετε εξετάσεις χτυπώντας το ΚΚΕ, που αποκαλύπτει την ταξική ουσία της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, μιλώντας για το πολυνομοσχέδιο.

Ο Θανάσης Παφίλης κατήγγειλε, ότι και αυτό το νομοσχέδιο είναι συνέχεια της αντιλαϊκής πολιτικής, μέρος της ενιαίας στρατηγικής της πολιτικής των μνημονίων, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια και μπαίνουμε σε κανονικότητα, αν και θα διατηρηθούν όλοι οι μνημονιακοί νόμοι και η ίδια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική.

ADVERTISING

«Επιτίθεστε στο ΚΚΕ γιατί αποκαλύπτει την αντιλαϊκή πολιτική και στρατηγική σας» είπε ο Θανάσης Παφίλης, που κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κάνει ψευδεπίγραφο διαχωρισμό ανάμεσα σε μεσαία και φτωχά στρώματα, χωρίς μάλιστα να θίγει καν τα συμφέροντα βιομηχάνων, τραπεζιτών και εφοπλιστών, στους οποίους δίνει περισσότερα και αφήνει στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο.

«Υποχωρείτε σε όλες τις απαιτήσεις του κεφαλαίου για την καπιταλιστική ανάπτυξη και την αύξηση των κερδών τους» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο οποίος κατήγγειλε ότι το ξήλωμα του δικαιώματος της απεργίας που έχει αρχίσει εδώ και καιρό, σήμερα έχει σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κ.Κ.Ε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέρασε το πολυνομοσχέδιο με 154 ψήφους- 'Ναι' ψήφισε η Μεγαλοοικονόμου

SHARE:

24Media Network