Πάγκαλος: Δεν μετανιώνω για το "κύριος Τίποτα" στον Αβραμόπουλο

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, με τον πρώην Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και πρώην Υπουργό Θεόδωρο Πάγκαλο, από τον οποίο ζήτησε και θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Προεδρία στη Στρατιωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνέρχεται στις 12 Μαρτίου 2014 στις Βρυξέλλες.
(EUROKINISSI/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΥΕΘΑ)
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, με τον πρώην Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και πρώην Υπουργό Θεόδωρο Πάγκαλο, από τον οποίο ζήτησε και θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Προεδρία στη Στρατιωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνέρχεται στις 12 Μαρτίου 2014 στις Βρυξέλλες. (EUROKINISSI/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΥΕΘΑ) EUROKINISSI

Δεν παίρνει πίσω τα όσα έλεγε προεκλογικά για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Ως τιμητική για τον ίδιο αλλά και τη χώρα χαρακτηρίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος την πρόταση που του έκανε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη στρατιωτική σύνοδο της ΕΕ.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ξεκαθάρισε ότι δεν μετανιώνει για αυτά που έλεγα προεκλογικά, στις δημοτικές εκλογές του 1994 για τον τότε συνυποψήφιό του Δημήτρη Αβραμόπουλο "ο κύριος τίποτα".

ADVERTISING

"Η πολιτική είναι άγριο σπορ.  Δεν είναι μπάσκετ. Είναι ράγκμπι ή, για να πω κάτι χειρότερο, χόκεϊ επί πάγου. Πρέπει να παίξεις πολύ ξύλο για να κερδίσεις και να φέρεις τον άλλο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στη μεγαλύτερη δυνατή δυσχέρεια".

Αιχμηρός εμφανίστηκε στο θέμα της συνδιάσκεψης για την "Ελιά". "Πώς να πάω αφού δεν με έχουν καλέσει; Θεώρησα ότι με έχουν αποκλείσει και καλώς το έκαναν, αν το έκαναν, αφού αυτοί είναι διοργανωτές. Είχε πάει ένας φίλος μου και τον ρώτησα αν μπορεί να μου πει δυο - τρεις ιδέες από την ομιλία Βενιζέλου. Και μου είπε όχι".

Ερωτηθείς για το βιβλίο του Δημήτρη  Κουφοντίνα σημείωσε πως είναι βεβαίως, δικαίωμα του καθενός να γράφει ό,τι θέλει και επίσης το δικαίωμα, εντός εισαγωγικών, όποιου θέλει να το εκδίδει και να το πουλάει.

"Εγώ ούτε καν το αγοράζω, διότι πρόκειται για ένα βιβλίο ενός καθάρματος που το μόνο που κάνει είναι να περιγράφει αυτό που παραμένει και θέλει να είναι και στο μέλλον -δηλαδή, ένα κάθαρμα", επισήμανε.

"Πιστεύω ότι αυτοί που θαυμάζουν τον Κουφοντίνα είναι της ίδιας κατηγορίας ή άνθρωποι με μια πολύ σοβαρή πνευματική διαταραχή.

Αλλά το πολιτικό που με ενδιαφέρει είναι ότι για μία ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνει καθαρή θέση στα θέματα της τρομοκρατίας", υπογράμμισε.

24Media Network