Πάγκαλος για Αρβανίτη: Έπρεπε να το βουλώσει

ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ / Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ / Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Για "κομματικό καθήκον" του δημοσιογράφου Αρβανίτη έκανε λόγο ο Θόδωρος Πάγκαλος. Διαβάστε τι δήλωσε

Του γνωστού του ύφους την κριτική άσκησε εκ νέου ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος "ανακάλυψε" νέον πολιτικό εχθρό, το δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη, παρουσιαστή της εκπομπής "Πρωινή ενημέρωση", η οποία και κόπηκε από τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε χαρακτηριστικά ότι έπρεπε "να το βουλώσει" και ότι "έκανε το κομματικό του καθήκον".

Ο κ. Πάγκαλος Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, δήλωσε:

"Δεν γνωρίζω τον άνθρωπο. Βρισκόταν στα οδοφράγματα της Κερατέας. Δεν έχω πατήσει στην εκπομπή του στην ΕΡΤ. Διότι κάθε φορά που πήγα, αντιμετώπισα έναν φανατικό και στρατευμένο άνθρωπο. Δεν έχω τη διάθεση να κάνω συνομιλίες με τέτοιου είδους δημοσιογράφους. Δεν θα ήθελα τέτοιες συνομιλίες ούτε καν σε ένα ιδιωτικό μέσο. Θεωρώ ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει μια διακριτικότητα. Πόσο μάλλον όταν είναι δημόσιος υπάλληλος, δηλαδή όταν είναι δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης, που έχει αυξημένο καθήκον διακριτικότητας και αντικειμενικότητας.

Είναι βαρύτατο παράπτωμα και μάλιστα όταν το κάνει στέλεχος γνωστού κόμματος. Γιατί δεν είναι τυχαία όλα αυτά. Ήθελε να πει κάτι εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης-είναι πολύ νευραλγικό Υπουργείο. Όφειλε ο Υπουργός ή κάποιος από την Αστυνομία να έχει και αυτός το λόγο στην εκπομπή.

Εάν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, να μη μιλήσει. Να το βουλώσει! Αλλά δεν το βούλωσε. Έκανε το κομματικό του καθήκον, συκοφάντησε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, συκοφάντησε την Αστυνομία και εξύμνησε τους διαδηλωτές, γιατί όλοι οι διαδηλωτές έχουν πάντα δίκιο.

Κακώς είναι στην τηλεόραση κατ’ αρχήν. Είναι ένας δημοσιογράφος χωρίς ταλέντο, η εκπομπή του δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Ποια ήταν η θεαματικότητα αυτής της εκπομπής; 1,7 %;".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κώστας Αρβανίτης: "Πολιτική παρέμβαση το κόψιμο της εκπομπής"

Νέο κρούσμα λογοκρισίας στην ΕΡΤ: Κόβεται η εκπομπή του Αρβανίτη για σχόλιο κατά του Δένδια

SHARE:

24Media Network