Πάγκαλος: Ο Τσίπρας θα εγκαθιδρύσει δικτατορία του προλεταριάτου

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας θα εγκαθιδρύσει δικτατορία του προλεταριάτου
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος Eurokinissi

""Για τρίτη φορά θα ψηφίσω ΝΔ. Για να αποφύγω τους τραμπούκους του Μαξίμου" είπε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός.

Φόβο για εγκαθίδρυση δικτατορίας του προλεταριάτου εξέφρασε ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

“Δεν ελέγχει ακόμη το στρατό” συνέχισε και πρόσθεσε: “Για τρίτη φορά θα ψηφίσω ΝΔ. Για να αποφύγω τους τραμπούκους του Μαξίμου που έχει μαζέψει γύρω του αλήτες. Το θέμα της ασφάλειας και της καθημερινότητας του πολίτη θα είναι το βασικό διακύβευμα των εκλογών. Στους εμφύλιους πολέμους υπάρχουν δύο παρατάξεις και τον εμφύλιο τον κήρυξε ο κ. Τσίπρας λέγοντας το ή εμείς ή αυτοί”.

Σε σχέση με τα θετικά μέτρα που ανακοινώνονται είπε ότι “είναι σαν να σου κλέβει ένας τύπος το πορτοφόλι και μετά να σου λέει πάρε κάτι. Ο,τι έκανε ο ληστής με τις γλαδιόλες”.

“Κάποτε -ανέφερε- δεν μπορούσα να βγω στο δρόμο, σήμερα με συγχαίρουν. Είπαν ότι δημιούργησα κόμπλεξ σε πολίτες καταλογίζοντάς τους ευθύνες. Αλλά η καθημερινή κλοπή του Δημοσίου έπαιξε μεγάλο ρόλο στη χρεοκοπία”.

Υποστήριξε ότι είναι “διαφορετικές οι περιπτώσεις Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου, ότι ήταν υπερβολική η απόφαση για την προφυλάκιση του Παπαντωνίου και να του φορέσουν χειροπέδες για μια πολύ κοντινή απόσταση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα