Πανούσης: Η ΔΗΜΑΡ δεν επιστρέφει στην κυβέρνηση – Να εξετάσουμε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

default image

Κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση ο βουλευτής και εγκληματολόγος Γιάννης Πανούσης

“Ευχαριστούμε, δε παίρνουμε”. Αυτή ήταν η απάντηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιάννη Πανούση, στην πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη για επιστροφή του κόμματος του στην κυβέρνηση.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο”, ο κ. Πανούσης είπε πως “πρόκειται για μια πρόταση η οποία είναι στο πεδίο της πολιτικής φαντασίας”.

“Κυβερνώσα αριστερά χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δεν υπάρχει”

Επίσης, ο κ. Πανούσης τόνισε ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς ολοκλήρωσε τον κύκλο του και πλέον είναι η ώρα της αριστεράς, για την οποία σημείωσε πως δε μπορεί να κυβερνήσει δίχως τη σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ .

Τέλος, “κούνησε το δάχτυλο” στα υπόλοιπα κόμματα για τη στάση που τηρούν απέναντι στη ΔΗΜΑΡ λέγοντας χαρακτηριστικά, “μη τραυματίζετε τη ΔΗΜΑΡ γιατί από εκεί θα βρείτε συνομιλητές”.

Στην ερώτηση εφόσον το σημερινό ΠΑΣΟΚ αποτελεί έναν πιθανό συνομιλητή με τη ΔΗΜΑΡ, ο Γ. Πανούσης δήλωσε πως “το ΠΑΣΟΚ πρέπει να λύσει μόνο του τα προβλήματά του, δεν μπορούμε εμείς να καλύψουμε τις κινήσεις του παλιού ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του σημερινού του Βενιζέλου”.

(Πηγή: Στο Κόκκινο)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα