Παπαδημούλης: Δεν υπάρχουν δυνάμεις στον ΣΥΡΙΖΑ που θα ρίξουν την κυβέρνηση

Ομιλία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιούρκι Κατάινεν, αρμόδιου για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα με θέμα: βΤο νέο Επενδυτικό Σχέδιο της  Ευρωπαϊκής  Ένωσης" σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Ομιλία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιούρκι Κατάινεν, αρμόδιου για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα με θέμα: βΤο νέο Επενδυτικό Σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης" σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί το σενάριο της 'αριστερής παρένθεσης", εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης

"Η ακύρωση του σεναρίου της "σύντομης παρένθεσης" αποτελεί μια βαθιά κόκκινη γραμμή" δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Παπαδημούλης.

"Κανένας από τους κορυφαίους του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης δεν θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Τσίπρα. Δεν υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ δυνάμεις που θα διευκόλυναν το σενάριο της σύντομης αριστερής παρένθεσης, ρίχνοντας την κυβέρνηση" αναφέρει μεταξύ άλλων.

Τονίζει ότι επείγει να υπάρξει συμφωνία μέσα στις επόμενες μέρες με αμοιβαίες και όχι μονομερείς υποχωρήσεις και σημειώνει ότι καμία πλευρά δεν την συμφέρει η ρήξη και προσθέτει " τώρα είναι η ώρα της ευθύνης των ηγετών να κάνουν ότι χρειάζεται , whatever it takes, όχι φυσικά υποκαθιστώντας του τεχνοκράτες ,αλλά λύνοντας τους "κόμπους" που εκκρεμούν".

Υπογραμμίζει πως "ο τόπος θέλει λύσεις, όχι νέες κάλπες, έχουμε αποδεχθεί να κάνουμε μερικά βήματα πίσω στην υλοποίηση κάποιων από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, κυρίως μεταθέτοντας τες για αργότερα". Πάντως αναφερόμενος στην κυβέρνηση σημειώνει ότι " σε μια νέα κυβέρνηση και με αυτές τις "φουρτούνες" είναι αναμενόμενο να υπάρχουν και δυσλειτουργίες. Φαινόμενα, όμως, δημιουργίας φέουδων ή πρόκλησης διαρκών τριβών δεν έχουν θέση σε αυτή τη δύσκολη συλλογική προσπάθεια".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network