Παπαδημούλης: Η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από τη Βουλή

Παπαδημούλης: Η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από τη Βουλή
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάλεσε τα κόμματα να μην θέσουν κομματική πειθαρχία όταν η συμφωνία θα έρθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή - Ερωτηθείς για την βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είπε πως η ανακοίνωση του σταθμού κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

“Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα περάσει με περισσότερες από 151 ψήφους. Σε κάθε περίπτωση είναι σταθερή επιδίωξη της κυβέρνησης η κύρωση της συμφωνίας, με όσα προβλέπει το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής. Αν πέσω έξω στην πρόβλεψή μου, και κυρωθεί με πλειοψηφία παρόντων, θα ισχύσει και πάλι η κύρωση και θα προχωρήσουμε”, είπε ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας στον News 24/7 στους 88.6 και στην Έλλη Τριανταφύλλου και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Κάλεσε τα κόμματα να μη θέσουν ζήτημα κομματικής πειθαρχίας και πρόσθεσε πως σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Ποταμιού, το κόμμα παραμένει στη θέση του, ως προς το ζήτημα. Συνέχισε λέγοντας πως όλοι οι ευρω-σοσιαλιστές και οι ευρω-δεξιοί είναι υπέρ της Συμφωνίας. “Μόνο ο Αβραμόπουλος αντιδρά αλλά εδώ και μήνες έχει πιει το αμίλητο νερό” σημείωσε ενώ σκληρή ήταν η κριτική που εξαπέλυσε εναντίον του Βέμπερ.

Ερωτηθείς για την βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είπε πως η ανακοίνωση του σταθμού κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι τέτοιες επιθέσεις έχουν δεχτεί πολλά μέσα ενημέρωσης με διαφορετικό προσανατολισμό εδώ και χρόνια. Χαρακτήρισε απαράδεκτη, επικίνδυνη και απόλυτα καταδικαστέα την επίθεση στο σταθμό μας. Ζήτησε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα των Αρχών και να αποφευχθεί από τα κόμματα το εμφυλιοπολεμικό κλίμα.

Λάθος και unfair χαρακτήρισε τη δήλωση Μητσοτάκη που μίλησε για διαχωρισμό από την κυβέρνηση σε καλή και κακή βία, “θα πρέπει να βγάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα χρωματιστά γυαλιά που του δίνουν τη δυνατότητα να βλέπει μονομερώς το πρόβλημα της βίας” δήλωσε και κάλεσε τον Πρόεδρο της ΝΔ να μην ξεχνά τη ΧΑ και τη βία της ακροδεξιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα