Παπαδημούλης: Τώρα επείγει το ΝΑΙ στην πρόταση. Με συμφωνία χωρίς ΔΝΤ και με λύση για το χρέος

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Διατύπωση προτάσεων και παρατηρήσεων των μελών της Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ.9 του ΚτΒ και το άρθρο 15 του ν.4237/2014, σχετικά με το σχέδιο της προκήρυξης του διαγωνισμού για την πώληση του 66% των μετοχών του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΑΔΜΗΕ ΑΕ)// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ .(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ).
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Διατύπωση προτάσεων και παρατηρήσεων των μελών της Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ.9 του ΚτΒ και το άρθρο 15 του ν.4237/2014, σχετικά με το σχέδιο της προκήρυξης του διαγωνισμού για την πώληση του 66% των μετοχών του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΑΔΜΗΕ ΑΕ)// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ .(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ). EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με ποστ του στο twitter σημειώνει πως μια νέα συμφωνία αλλάζει το τοπίο "μέσα" και "έξω"

Με ένα αμφίσημο tweet ο Έλληνας αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης σημείωσε πως η πιθανότητα μιας συμφωνίας, στα πλαίσια τ ων πρωτοβουλιών του Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη το απόγευμα, αλλάζει το τοπίο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει "η κυβερνητική πρόταση για συμφωνία χωρίς ΔΝΤ και με λύση για το χρέος αλλάζει το τοπίο. Τώρα επείγει το ΝΑΙ, στην πρόταση, "μέσα και "έξω".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δραγασάκης: Ποτέ δεν είπα για αποδοχή συμφωνίας ή ακύρωση δημοψηφίσματος

Δημοσκόπηση: Αλλαγή κλίματος, το κλείσιμο των τραπεζών ρίχνει το "ΌΧΙ"

SHARE:

24Media Network