Παπαδόπουλος: Δεν μπορεί στο όνομα των ηθικών σκοπών της Αριστεράς, να έχουμε άλλοθι για όλα

Παπαδόπουλος: Δεν μπορεί στο όνομα των ηθικών σκοπών της Αριστεράς, να έχουμε άλλοθι για όλα
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος Eurokinissi

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 αναφέρθηκε στο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς και καυτηρίασε τους υψηλούς τόνους Γεωργιάδη-Βενιζέλου με αφορμή την υπόθεση Novartis.

“Η αριστερά μπορεί να επικαλείται το ηθικό πλεονέκτημα των αγώνων και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων, όμως τα κόμματα πρέπει να το αποδεικνύουν κιόλας”.

Αυτό δήλωσε στον News 24/7 στους 88.6 μας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, και πρόσθεσε ότι “δεν μπορεί στο όνομα των ηθικών σκοπών της Αριστεράς, να έχουμε άλλοθι για όλες τις πράξεις μας και αυτό δεν αφορά μόνο την υπόθεση Πετσίτη”.

Σε σχέση με το άρθρο του για την ηθική συμπεριφορά, αναφέρθηκε αρνητικά στις τοποθετήσεις Βενιζέλου και Λοβέρδου για τη Novartis. “Δεν θα έπρεπε να κρατάνε πιο χαμηλούς τόνους;” αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος άσκησε κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη δήλωση περί εσχάτης προδοσίας.

Ως μέλος της εξεταστικής για τη Novartis έκανε λόγο για μεγάλη υπόθεση φαγοποτιού στον χώρο του φαρμάκου και τόνισε ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει εάν πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης. “Να μην κάνουμε υπερβολές” είπε, όταν ρωτήθηκε για τις σχετικές δηλώσεις που έκαναν κυβερνητικά στελέχη.

Ως προς τη συνάντηση Κουρουμπλή-Αμβρόσιου, επανέλαβε τα περί αποφυγής υπερβολών και τάχθηκε κατά της συζήτησης για μη συμμετοχή του Κουρουμπλή στο ευρωψηφοδέλτιο ενώ τόνισε ότι ο Αμβρόσιος με αυτά που λέει δεν εκπροσωπεί την εκκλησία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα