Παππάς: Τελευταία μέρα στην δουλειά για τους επαγγελματίες πατριδοκάπηλους

Νίκος Παππάς
Νίκος Παππάς EUROKINISSI

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σχολίασε ότι το ΚΙΝΑΛ επί 3,5 χρόνια κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για την συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο και τώρα «ταυτίζονται μαζί του» στο Μακεδονικό.

«Τελευταία μέρα στην δουλειά για τους επαγγελματίες πατριδοκάπηλους» χαρακτήρισε την σημερινή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Ν. Παππάς τόνισε ότι οι «κραυγές» κι οι «αλαλαγμοί» δεν επέτρεψαν την επί της ουσίας ενημέρωση του λαού για την Συμφωνία και κατηγόρησε την ΝΔ ότι «συνειδητά προχώρησε στην επιλογή της διολίσθησης στην ακροδεξιά ρητορική» παρατηρώντας ότι «θα αναμέναμε σαφή καταδίκη των ακροδεξιών που επιχείρησαν να μπουν στην Βουλή» από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Ν. Παππάς αναφέρθηκε και στην στάση του ΚΙΝΑΛ που παρά το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβούλιου υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών «εν μία νυκτί» στράφηκε εναντίον της Συμφωνίας. Ο Ν. Παππάς σχολίασε δηκτικά ότι το ΚΙΝΑΛ κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για την συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο επί 3,5 χρόνια και τώρα «ταυτίζονται μαζί του» στο Μακεδονικό. Ο Ν. Παππάς υπογράμμισε την «μεγάλη κοινωνική ανάγκη» για μία «μεγάλη προοδευτική συμμαχία» έναντι όσων θέλουν επιστροφή στα Μνημόνια, την ύφεση και την εθνική απομόνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή, Σκοπιανό, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεοχαρόπουλος: Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά την επίλυση του Μακεδονικού

Παπακώστα: Η εθνική συναίνεση είναι δεδομένη από το 2008

Ντιμιτρόφ: Η Συμφωνία των Πρεσπών θα κάνει το αδύνατο να γίνεται δυνατό

SHARE:

24Media Network