Παραίτηση Σαμαρά ζητά εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης

Με αφορμή τα 40 χρόνια από την Ίδρυση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας-ΟΝΝΕΔ, πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση σήμερα Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 στο ΣΕΦ// ΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.(EUROKINISSI-ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Με αφορμή τα 40 χρόνια από την Ίδρυση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας-ΟΝΝΕΔ, πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση σήμερα Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 στο ΣΕΦ// ΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.(EUROKINISSI-ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Σε δήλωση του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, καλεί το παλιό πολιτικό σύστημα να λάβει το μήνυμα και να αποχωρήσει. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε (Vid)

Την παραίτηση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ζήτησε εμμέσως πλήν σαφώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, καλώντας το παλιό πολιτικό σύστημα να λάβει το μήνυμα και να αποχωρήσει.

Σε δηλώσεις του έξω από τα κεντρικά της Ν.Δ στη Συγγρού, ο κ.Ιωαννίδης ανέφερε: “Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ξεκαθάρισε ότι η νέα γενιά γύρισε για άλλη μία φορά την πλάτη στο παλιό πολιτικό σύστημα. Δύο πράγματα είναι προτεραιότητα τώρα: Πρώτον ενωμένοι οι Έλληνες να πετύχουμε συμφωνία για την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη εντός 48 ωρων όπως είχε πει ο πρωθυπουργός. Δεύτερον το υπάρχον πολιτικό σύστημα να καταλάβει το μήνυμα του λαού και να αποχωρήσει

Στο ερώτημα εάν αυτό σημαίνει ότι ζητά παραίτηση Σαμαρά, ο κ.Ιωαννίδης απάντησε “ο νοών νοείτω”.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δεν είχε κάποια συνάντηση με τον κ.Σαμαρά, ενώ διατηρεί καλή σχέση με το γραμματέα της Ν.Δ Ανδρέα Παπαμιμίκο, φήμες περί παραίτησης του οποίου δεν ευσταθούν.

SHARE:

24Media Network