Παράταση της κυβερνητικής θητείας ζητά ο Καρατζαφέρης

Στιγμιότυπο από την έναρξη του Συνεδρίου που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο με θέμα " Η ώρα της Ελληνικής Οικονομίας-'Ωρα ευθύνης,αποφάσεων και δράσης" σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.Στην φωτογραφία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά την διάρκεια της ομιλίας του,Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από την έναρξη του Συνεδρίου που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο με θέμα " Η ώρα της Ελληνικής Οικονομίας-'Ωρα ευθύνης,αποφάσεων και δράσης" σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.Στην φωτογραφία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά την διάρκεια της ομιλίας του,Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Να παραταθεί η παραμονή του Λουκά Παπαδήμου στο τιμόνι της χώρας ζητά εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Επαναλαμβάνει το αίτημα για ανασχηματισμό

Με βαρύ Μνημόνιο σημειώνει ότι θα καταφτάσει η τρόικα στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, σημειώνοντας πως αυτό αποτελεί κάτι που δεν γίνεται να μένει κρυφό από τον ελληνικό λαό.

Αφού πρότεινε εκ νέου παράταση στον βίο της κυβέρνησης Παπαδήμου και τάχθηκε υπέρ ενός ανασχηματισμού, κάλεσε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία να σταματήσουν να κάνουν, όπως ανέφερε, αντιπολίτευση εντυπώσεων.

Χαρακτήρισε ως ατμομηχανή της Ελλάδας το υπουργείο Μεταφορών, σημειώνοντας ότι από τις επιδόσεις του "εξαρτάται το μέλλον της χώρας, καθώς αν επιτύχει θα δώσει δουλειά σε σειρά άλλων δράσεων".

Ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των φορτηγών, προδικάζοντας ότι στην τελική του μορφή θα είναι τόσο άρτια που θα το υπερψηφίσει και η ΝΔ που τώρα ανθίσταται.

Σε ό,τι αφορά την απελευθέρωση των ταξί υποστήριξε ότι οι αποφάσεις του υπουργού Υποδομών Μάκη Βορίδη θα κινηθούν πάνω στις γραμμές του "άξονα Ρέππα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καρατζαφέρης: "Παράταση στον Παπαδήμο, αλλιώς εκλογές αύριο"

Νέες απειλές Καρατζαφέρη

SHARE:

24Media Network