Παρών και ο Ραγκούσης στην επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ

ΣΥΝ. ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
ΣΥΝ. ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε στο NEWS 247,΄τι δήλωσε ο ο Γιάννης Ραγκούσης , για την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ (Vid)

"Ο πρώτος που θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Είναι δικαίωμα και υποχρέωσή του" είπε ο αναπληρωτής υπ. Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στο θέμα της διαδοχής του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ραγκούσης εξέφρασε την ανάγκη επανίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά :"Το ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε μετά την Μεταπολίτευση έχει τελειώσει" και "το τέλος του οριστικοποιήθηκε εδώ και δυο χρόνια".

Υπογράμμισε πως καμία συζήτηση δεν μπορεί να ανοίξει στο ΠΑΣΟΚ, αν δεν έχει διασφαλιστεί η χώρα, επισήμανε πως το Κίνημα "δεν θα αλλάξει, αν αλλάξει μόνο αρχηγό.

Ο κ. Ραγκούσης, είπε πως δεν θα είναι αμέτοχος στις διεργασίες που θα ανοίξουν στο ΠΑΣΟΚ, πριν και μετά τις αποφάσεις που θα ληφθούν, ενώ σημείωσε πως θα ήταν "ανιστόρητο και εξωπραγματικό να θεωρούμε ότι για όλα φταίει ο Γ.Παπανδρέου".

Ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας ανέφερε πως δεν υπάρχει μέλος της κυβέρνησης που να μην έχει σκεφθεί ότι κάποια ημέρα θα εκτεθεί. Ωστόσο, όπως είπε, τον ίδιο προσωπικά ενδιαφέρει κυρίως η επόμενη ημέρα εκτός πολιτικής και το δικαίωμα να λέει ότι έκανε ό,τι μπορούσε για το καλό της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ραγκούσης Δεν θα μείνω αμέτοχος στις εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ

SHARE:

24Media Network