ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ ίδιος, απλά με άλλο περιτύλιγμα

Διαβάζεται σε 1'
ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ EUROKINISSI

Οι κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, υπό τα νέα δεδομένα που προκύπτουν με την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ συζητήθηκαν στη κλειστή συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος.

Άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, στις 15:00, υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη, στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος και οι βουλευτές συνδιαμόρφωσαν έναν οδικό χάρτη για το επόμενο δίμηνο με παρεμβάσεις στη Βουλή και την κοινωνία για τα θέματα της υγείας, του αυξημένου κόστους διαβίωσης, τα αγροτικά και την αποκατάσταση των πληγεισών από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες περιοχών.

Επ’ αυτών το επόμενο διάστημα θα υπάρξει δέσμη προτάσεων, που θα επικοινωνηθούν κοινοβουλευτικά και με πολιτικές δράσεις καθώς σημασία για το ΠΑΣΟΚ έχει η ανάδειξη της αποτυχίας της Κυβέρνησης και της αδυναμίας της να δώσει λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας.

Κοινός τόπος των τοποθετήσεων στην Κ.Ο. ήταν πως ο ΣΥΡΙΖΑ, που ηττήθηκε ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση είναι εδώ, ίδιος, απλά με άλλο περιτύλιγμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα