ΠΑΣΟΚ: Το προσφυγικό είτε θα αντιμετωπιστεί συντεταγμένα είτε θα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις

ΠΑΣΟΚ: Το προσφυγικό είτε θα αντιμετωπιστεί συντεταγμένα είτε θα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις

Δεν χωρούν μικροπολιτικές ούτε τοπικιστικές λογικές αναφέρει το ΠΑΣΟΚ καλώντας κυβέρνηση και υπόλοιπα κόμματα να καταλάβουν την κρισιμότητα του ζητήματος

Κάλεσμα στην κυβέρνηση, τα κόμματα και τις τοπικές κοινωνίες και αρχές να αντιληφθούν ότι στο προσφυγικό-μεταναστευτικό δεν χωρούν ούτε μικροπολιτικές ούτε τοπικιστικές λογικές, απευθύνει το ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, τονίζεται ότι «το προσφυγικό/μεταναστευτικό, μετά από ένα χρόνο ολιγωρίας και ιδεοληψιών της κυβέρνησης, είτε θα αντιμετωπιστεί συντεταγμένα απ' όλους είτε θα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις». «Κανείς και πρωτίστως τα νησιά μας που βρίσκονται περισσότερο εκτεθειμένα στις ροές των μεταναστών, δεν πρόκειται να μείνει στο απυρόβλητο και να αποφύγει δυσμενέστατες επιπτώσεις» προστίθεται.

Στην κατεύθυνση αυτή, σημειώνει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, «όλοι πρέπει να κινηθούμε με νηφαλιότητα, αυτοσυγκράτηση, μέτρο και αποτελεσματικότητα» και επισημαίνει ότι «μια τέτοια στάση αφορά σ' ένα κράτος δικαίου, πρώτα από όλους τις αστυνομικές δυνάμεις που οφείλουν να αποφεύγουν την άσκηση βίας και τις ακρότητες που ρίχνουν λάδι στη φωτιά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες
SHARE:

24Media Network