Πατούλης: Η Δούρου αύξησε την παρακμή της Αττικής

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης EUROKINISSI

Για την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Αττικής μίλησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ στον News 24/7 στους 88,6 ενώ για τους συνδιεκδικητές της περιφέρειας, Ρένα Δούρου και Γιάννη Σγουρό είπε πως διαχειρίστηκαν πολλά εκατομμύρια και παρόλα αυτά τα προβλήματα είναι αυξημένα.

Για την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Αττικής μίλησε ο Γιώργος Πατούλης στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου υποστήριξε ότι "η Αττική μετά από αρκετά χρόνια διοίκησης που δεν έδωσε αναπτυξιακό προγραμματισμό βρίσκεται σε μαρασμό. Είναι η πιο παρακμάζουσα περιοχή της Ευρώπης. Μετά από 20 χρόνια αυτοδιοικητικής πορείας θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου για τις 65 πόλεις της Αττικής".

Κατά τον κ. Πατούλη, "μέχρι τώρα γινόταν αλισβερίσι προγραμματικών υπογραφών χωρίς έργο. Για αυτό όταν ψιλοβρέχει η Αττική πλημμυρίζει, όταν υπάρχει πυρκαγιά δεν υπάρχει προστασία, η ανεργία είναι μάστιγα και οι νέοι φεύγουν. Θα ενώσουμε την ομογένεια, θα αξιοποιήσουμε τις σχέσεις μας στην Ευρώπη και τις σχέσεις με τους 65 δημάρχους για να έρθει η ανάπτυξη στις περιοχές της Αττικής".

Κατά την άποψή του "η απερχόμενη περιφερειάρχης Ρένα Δούρου έχει αρνητικό ισοζύγιο δράσης, αύξησε την παρακμή της Αττικής". Ο κ. Πατούλης είπε επίσης ότι "είναι πολύ τιμητικό ότι ένα μεγάλο κόμμα στηρίζει τη δική μας υποψηφιότητα, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι έχουμε υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση πάνω από τα κόμματα. Γι αυτό δεν έπαιρνα ποτέ ποσοστά που να περιορίζονται σε ένα κόμμα".  Μιλώντας για τις υποψηφιότητες των Δούρου-Σγουρού ανέφερε ότι "διαχειρίστηκαν πολλά εκατομμύρια ευρώ και παρ'όλα αυτά τα προβλήματα είναι αυξημένα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια, Αυτοδιοίκηση
SHARE:

24Media Network