Περιφέρεια Αττικής: Ο Γ. Ιωακειμίδης και τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας του

Περιφέρεια Αττικής: Ο Γ. Ιωακειμίδης και τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας του
Γιώργος Ιωακειμίδης ΝΙΚΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ/EUROKINISSI

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, συναντήθηκε με τους υποψήφιους του συνδυασμού του.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης είχε την Τρίτη συνάντηση εργασίας και συντονισμού με τους υποψήφιους του συνδυασμού Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης.

Ενδεικτικό της υποψηφιότητας Ιωακειμίδη ότι στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται 214 υποψήφιοι, το ανώτατο δηλαδή όριο υποψηφίων.

Πρόκειται, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, για ενεργούς πολίτες με δυναμική παρουσία στην Αυτοδιοίκηση, τις επιστήμες, την οικολογία, την κοινωνική αλληλεγγύη, την αγορά.

Τέσσερα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του team Ιωακειμίδη όπως παρουσιάζονται:

  • 1. Οι υποψήφιοι του Αττικού Κύκλου έχουν πετύχει αξιοσημείωτες επιδόσεις στους χώρους στους οποίους έχουν δραστηριοποιηθεί. Οι ικανότητές τους έχουν αποδειχτεί στην πράξη. Είναι όλες και όλοι τους doers.
  • 2. Όντας καταξιωμένοι επαγγελματικά, δεν μπαίνουν στη μάχη της Περιφέρειας για ίδιον όφελος, αλλά για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
  • 3. Οι γνώσεις και η εμπειρία που έχουν οι υποψήφιοι αλληλοσυμπληρώνονται, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό σύνολο που μπορεί να αλλάξει την Αττική.
  • 4. Ανήκουν σε διαφορετικούς κομματικούς και ιδεολογικούς χώρους. Ο Γιώργος Ιωακειμίδης αποδεικνύει στα πράξη τι σημαίνει υπερκομματική υποψηφιότητα και ανεξαρτησία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε σύντομη παρέμβασή του ο Γιώργος Ιωακειμίδης τόνισε μεταξύ άλλων:«Οι εκλογές του Οκτωβρίου είναι για να βγουν καλοί δήμαρχοι και ικανοί περιφερειάρχες. Καλός είναι όποιος θέλει και ξέρει να κάνει τη δουλειά. Δουλειά είναι να ξέρεις τι έχεις να κάνεις και να το κάνεις.

Ένας επιστρατευμένος, τελευταία στιγμή, σχεδόν με το ζόρι , υφυπουργός ούτε θέλει ούτε μπορεί να βάλει την Περιφέρεια εκεί που χρειάζεται να είναι. Την αντιλαμβάνεται ως υφυπουργός, δηλαδή σαν υφυπουργείο. Δεν ξέρει τη δουλειά. Τα κόμματα στηρίζουν, γνωμοδοτούν, δεν διορίζουν υποψήφιους. Αλλιώς τι χρειάζονται οι εκλογές; Για να έχουμε τρίτο γύρο ξεκαθαρίσματος εθνικών κομματικών λογαριασμών;»

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα