Περισσότερες δόσεις για τις οφειλές στα Ταμεία ζητούν 15 βουλευτές της ΝΔ

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας,Τρίτη 24 Ιουλίου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας,Τρίτη 24 Ιουλίου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τι ζητούν δεκαπέντε βουλευτές της ΝΔ, σε ερώτησή τους προς τον υπουργό Εργασίας

Να βελτιωθεί το πρόγραμμα ρύθμισης των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία ζητούν 15 βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τη βουλευτή Πιερίας Άννα Μάνη.

Σε ερώτησή τους προς τον υπουργό Εργασίας, οι βουλευτές τονίζουν την ανάγκη να αυξηθεί ο αριθμός των μηνιαίων δόσεων σε 72, με κεφαλαιοποίηση των οφειλών του παρελθόντος, να περιοριστούν οι προσαυξήσεις τους, να μη χάνεται η ρύθμιση για όποιον αδυνατεί να καταβάλει κάποια δόση, όπως επίσης και να μη λαμβάνονται αναγκαστικά μέτρα, ούτε να ασκούνται ποινικές διώξεις σε βάρος πολιτών που αποδεδειγμένα αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Ζητούν, επίσης, την άμεση ρύθμιση του θέματος.

Εκτός της κ. Μάνη, την ερώτηση, με την οποία ζητείται η άμεση ρύθμιση του θέματος, υπογράφουν οι βουλευτές της ΝΔ: Θανάσης Δαβάκης, Γιώργος Κοντογιάννης, Παύλος Βογιατζής, Φεβρωνία Πατριανάκου, Κώστας Τζαβάρας, Γιάννης Καράμπελας, Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, Ηλίας Βλαχογιάννης, Διονύσης Σταμενίτης, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Βασίλειος-Νικόλαος Υψηλάντης, Αλέκος Κοντός, Θόδωρος Καράογλου και Γιάννης Πασχαλίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network