Πέτσας: Μαζεύουμε τα σπασμένα του θιάσου Κοτζιά - Καμμένου

Ο Στέλιος Πέτσας
Ο Στέλιος Πέτσας EUROKINISSI

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κινήθηκε πολύ γρήγορα για να διασφαλίσει τα εθνικά συμφέροντα και για να αποκαταστήσει τη θέση της Ελλάδας στα Βαλκάνια και στην Ε.Ε.

Στην ανάρτηση του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το "πάγωμα" της ενταξιακής πορείας στην ΕΕ της Β. Μακεδονίας απαντά με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «η Ελλάδα γυρνά σε ρόλο κομπάρσου στα Βαλκάνια» σχολίασε ότι «η Ελλάδα μαζεύει τα σπασμένα της εξωτερικής πολιτικής του κ. Τσίπρα και του θιάσου Κοτζιά - Καμμένου. Οι πολίτες ξέρουν ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε την Ελλάδα επί 4,5 χρόνια κομπάρσο στην Ευρώπη».

Ο Στέλιος Πέτσας αναφέρει ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κινήθηκε πολύ γρήγορα για να διασφαλίσει τα εθνικά συμφέροντα και για να αποκαταστήσει τη θέση της Ελλάδας στην περιοχή μας αλλά και την αξιοπιστία μας στην Ευρώπη. Όπως προκύπτει από τα επιτεύγματα των πρώτων εκατό ημερών στα εξωτερικά θέματα, από τη συμπεριφορά των εταίρων μας κι από τα δημοσιεύματα στα ξένα ΜΜΕ, η Ελλάδα ξαναγίνεται πρωταγωνίστρια. Όλα τα άλλα είναι ψέματα, φαντασιώσεις και προφάσεις εν αμαρτίαις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βόρεια Μακεδονία, Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας για Βόρεια Μακεδονία: Η Ελλάδα γυρνά σε ρόλο κομπάρσου στα Βαλκάνια

Σε κίνδυνο η Συμφωνία των Πρεσπών μετά το βέτο του Μακρόν και τη στάση της ΕΕ

Βόρεια Μακεδονία: Οι πρόωρες εκλογές του Απριλίου και η προσήλωση στην ΕΕ

Βόρεια Μακεδονία: Κρίσιμη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για τις πρόωρες εκλογές

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν παραβιαστεί η Συμφωνία των Πρεσπών, είναι λόγος καταγγελίας της

SHARE: