Πέτσας: Μαζί με τα δημοτικά θα ανοίξουν και οι παιδικοί σταθμοί

Πέτσας: Μαζί με τα δημοτικά θα ανοίξουν και οι παιδικοί σταθμοί
Νηπιαγωγείο. Eurokinissi

Μαζί με τα δημοτικά σχολεία θα ανοίξουν και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις.

Οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα ανοίξουν μαζί με τα δημοτικά σχολεία είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Μαζί τους θα ανοίξουν και τα Κέντρα Δημιιουργικής Απασχόλησης «εφόσον τα δημοτικά σχολεία ανοίξουν στις αρχές Ιουνίου».

Υπενθυμίζεται οτι όπως είχε πει ο Νίκος Χαρδαλιάς οι τελικές αποφάσεις για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων θα ανακοινωθούν στις 25 Μαϊου.

Όπως είπε ο Στέλιος Πέτσας “τώρα είναι σαφές σε όλους ότι βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Θα ακολουθήσουμε το δρόμο που οδηγεί στα λουκέτα και στην ανεργία ή τον άλλο δρόμο που στηρίζει την εργασία; Εμείς διαλέγουμε το δρόμο που μας βγάζει με αλληλεγγύη, με υπευθυνότητα, με κοινωνική δικαιοσύνη και γρηγορότερα από την κρίση. Στηρίζουμε την εργασία. Προτιμούμε μισθό και όχι επίδομα ανεργίας, που άλλωστε είναι πολύ μικρότερο. Που αποξενώνει τον εργαζόμενο από τη δουλειά του. Που απαξιώνει τις δεξιότητές του. Που τον περιθωριοποιεί κοινωνικά. Εμείς συμπληρώνουμε όλα τα μέτρα που πήραμε στην πρώτη φάση της πανδημίας από την αποζημίωση ειδικού σκοπού μέχρι αναστολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων με το ειδικό πρόγραμμα ‘Συνεργασία’».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα