Πιερρακάκης: Η αυτοδύναμη Ελλάδα χρειάζεται το χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι

Πιερρακάκης: Η αυτοδύναμη Ελλάδα χρειάζεται το χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης intime

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης τόνισε με νόημα ότι δεν πρέπει να κυβερνήσει την Ελλάδα η ακυβερνησία μέσα από κόμματα και ομάδες που θα συναινέσουν σε αυτή

“Η αυτοδύναμη Ελλάδα χρειάζεται αυτοδύναμες κυβερνήσεις και το χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι”, δήλωσε μιλώντας στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Συνέχισε δηλαδή στη γραμμή που χάραξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κηρύσσοντας χθες την έναρξη των εργασιών του γαλάζιου συνεδρίου και λέγοντας ευθέως αυτό που ο κ. Μητσοτάκης απλώς υπονόησε, όταν είχε δηλώσει πως θα είναι εδώ και στο μέλλον.

Ο κ. Πιερρακάκης ως ένα στέλεχος προερχόμενος από το χώρο του ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε ιδίως στους κεντρώους ψηφοφόρους, τους οποίους διεκδικεί πίσω το ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζοντας ότι τα σενάρια συγκυβέρνησης δεν είναι τα ιδανικά για τη χώρα.

Κάλεσε λοιπόν όλους: “Να υποσχεθούμε ότι δε θα επιτρέψουμε να κυβερνήσει την Ελλάδα η ακυβερνησία, μέσα από κόμματα και ομάδες που θα συναινέσουν στην ακυβερνησία. Εργαζόμαστε να μην γυρίσουμε στο χθες”.

Ο κ. Πιερρακάκης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με την ψηφιοποίηση υπηρεσιών του δημοσίου και τις ψηφιακές συναλλαγές των πολιτών με το κράτος.

“Υλοποιήσαμε το όραμα του πρωθυπουργού, γκρεμίσαμε τα εσωτερικά τείχη του κράτους, βελτιώσαμε την καθημερινότητα των πολιτών και τώρα 1.400 υπηρεσίες εξυπηρετούν ψηφιακά. Παραλάβαμε μία χώρα με κάτω από εννέα εκατομμύρια ψηφιακές συναλλαγές και πέρυσι είχαμε 567 εκατομμύρια συναλλαγές”, σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αναφερόμενος στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα