Πιερρακάκης: Το πλαίσιο χρήσης των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία εξετάζεται

Διαβάζεται σε 1'
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης Eurokinissi

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης αποκάλυψε ότι το Υπουργείο Παιδείας επανεξετάζει το πλαίσιο χρήσης των κινητών τηλεφώνων από τους μαθητές εντός των σχολικών μονάδων.

Το πλαίσιο της χρήσης των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία εξετάζεται εκ νέου όπως τόνισε ο Κυριάκος Πιερρακάκης σε συνέντευξή του στο Star την Πέμπτη.

Ο Υπουργός Παιδείας τόνισε χαρακτηριστικά πως “εξετάζεται το πλαίσιο της χρήσης των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία και των συνεπειών που πρέπει να έχει για τους μαθητές. Αυτό θα ενταχθεί στις νέες ρυθμίσεις για την σχολική βία και το bullying, μαζί με τις αποβολές, την νέα αντιμετώπιση των απουσιών και την ευκολότερη αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος”.

Αναφορικά με την κατάσταση στα ΑΕΙ τόνισε ότι “δεν είμαστε ακόμη στην κατάσταση που επιθυμούμε, αλλά απέχουμε πολύ και από την κατάσταση που κληρονομήσαμε το 2019. Η αστυνομία επεμβαίνει ευκολότερα και θα συνεχίσει να επεμβαίνει όπου υπάρχει πρόβλημα. Οι πρυτάνεις πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί για την λειτουργία των πανεπιστημίων.Η εποχή της ανομίας στα ΑΕΙ τελείωσε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα