Πηγές Μαξίμου: Η ΝΔ κατασκευάζει "ειδήσεις" για να καλύψει τις δύσοσμες αποκαλύψεις της Δικαιοσύνης

Το Μέγαρο Μαξίμου
Το Μέγαρο Μαξίμου EUROKINISSI

"Όσο και αν παίζουν τον παπά, η Δικαιοσύνη θα φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων της" σημειώνουν οι ίδιες πηγές κάνοντας λόγο για βιοτεχνίες fake news.

Σκληρή απάντηση με αφορμή τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο της από πηγές του Μαξίμου, οι οποίες κάνουν λόγο για βιοτεχνίες fake news και πως “στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς”.

Αναλυτικά τι σημειώνουν οι πηγές του Μαξίμου:

Σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ κάλυψαν σε χρόνο μηδέν την απόσταση από την ένοχη αμηχανία, στην ακόμα πιο ένοχη εφαρμογή της συνταγής "φωνάζει ο κλέφτης".

Τώρα προχωρούν στο ανώτατο στάδιο νοβαρτισμού να κατασκευάζουν "ειδήσεις" για να σκεπάσουν με αυτές την δύσοσμη πραγματικότητα που αποκαλύπτει η Δικαιοσύνη.

Τελευταίο δείγμα της δημιουργικότητας τους το δήθεν "άδειασμα" του Νίκου Παππά από το Μαξίμου, στο οποίο διαπρέπει σήμερα η βιομηχανία χημικών του κ. Μαρινάκη και άλλες συναφείς βιοτεχνίες fake news.

Τους πληροφορούμε ότι στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς.

Άλλα ονόματα, με εξέχουσα θέση στη ΝΔ και τους πολιτικούς της υποτακτικούς υπάρχουν. Και επίσης, όσο κι αν παίζουν τον παπά, δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη Δικαιοσύνη να φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέγαρο Μαξίμου, novartis, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Novartis: Ένα εκατομμύριο ευρώ σε αναλήψεις από την εταιρία - "πλυντήριο"

Novartis: Ο σάκος του Φρουζή, ο υπάλληλος των φαρμακοβιομηχανιών και η διαμόρφωση των τιμών

Ένωση Εισαγγελέων: "Κατάχρηση εξουσίας" από τους πολιτικούς που επιτίθενται στη δικαιοσύνη

SHARE:

24Media Network