Πηγές ΝΔ: Ενοχλούμε τις ακραίες δυνάμεις, προς θλίψη του ΣΥΡΙΖΑ, που επενδύει στην άνοδο τους

Πηγές ΝΔ: Ενοχλούμε τις ακραίες δυνάμεις, προς θλίψη του ΣΥΡΙΖΑ, που επενδύει στην άνοδο τους
Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς Eurokinissi

Την προβοκάτσια τριών στελεχών της ΧΑ χθες κατά την ομιλία Μητσοτάκη στη Βέροια σχολίασαν γαλάζιες πηγές, απαντώντας σε Τζανακόπουλο - Παπαδημούλη πως η υπεύθυνη πατριωτική στάση της ΝΔ για το Σκοπιανό ενοχλεί τις ακραίες δυνάμεις και γκρεμίζει το αφήγημα ΣΥΡΙΖΑ.

Η χθεσινή απόπειρα προβοκάτσιας στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια από τρία μέλη της Χρυσής Αυγής αποτελεί κατά τους γαλάζιους απόδειξη πως η υπεύθυνη πατριωτική στάση της Νέας Δημοκρατίας ενοχλεί τις ακραίες δυνάμεις, αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγορούν από το Μοσχάτο, ότι επενδύει στην άνοδο της ακροδεξιάς με την ελπίδα ότι θα “κόψει” από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Πηγές της ΝΔ απαντούσαν στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλου στον News 24/7 στους 88,6, αλλά και σε σχόλια του αντιπροέδρου της Ευρωβουλής Δημήτρη Παπαδημούλη στο facebook, εκτιμώντας μεταξύ άλλων ότι χαλάει το αφήγημα του Μαξίμου πως η αξιωματική αντιπολίτευση υποκινεί διαμαρτυρίες εναντίον της. Ταυτόχρονα όμως παίρνουν βέβαια αποστάσεις από ακραίες δυνάμεις, εκλαμβάνοντας την αντίδραση τους ως ένδειξη ενόχλησης της ακροδεξιάς για τη στάση της ΝΔ, η οποία καταψήφισε στη Βουλή τη συμφωνία των Πρεσπών και επιχειρεί να εκφράσει τις αντιδράσεις πολιτών για το Σκοπιανό. Σημειωτέον εξάλλου ότι ο κ.Μητσοτάκης πολλάκις έχει διαμηνύσει στους ψηφοφόρους που είναι δυσαρεστημένοι με το ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο στις ευρωεκλογές και ότι η μόνη επιλογή είναι η ψήφος στη ΝΔ.

“Η υπεύθυνη πατριωτική στάση της ΝΔ για το Σκοπιανό είναι προφανές ότι ενοχλεί τις ακραίες δυνάμεις, προς θλίψη του ΣΥΡΙΖΑ που επενδύει στην άνοδό τους. Και ενοχλούν βέβαια και την κυβέρνηση, γιατί γκρεμίζει το αφήγημά της ότι οι διαμαρτυρίες σε βάρος της είναι δήθεν υποκινούμενες από τη ΝΔ”, έλεγαν ειδικότερα πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Τζανακόπουλος δήλωσε νωρίτερα σήμερα στον News 24/7 στους 88,6:

“Οι ενέργειες διακοπής ομιλιών που έχουν χαρακτήρα ακραίο είναι μειοψηφικές και περιθωριακές. Οποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες. Ο κ. Μητσοτάκης αγκάλιασε τις ακροδεξιές πρακτικές, τις υιοθέτησε και τελικά αυτό γυρνά εναντίον του. Η διακοπή της ομιλίας του δεν τον οδήγησε σε αυτοκριτική αντίθετα έπαιξε στο πεδίο των ακροδεξιών λέγοντας ότι η ΝΔ καταψήφισε τη συμφωνία των Πρεσπών. Η ΝΔ μετατοπίζεται προς τα δεξιά και αυτο οδηγεί τις ακροδεξιές οργανώσεις να τίθενται εκτός ελέγχου”.

Ενώ ο κ.Παπαδημούλης είχε σχολιάσει μέσω facebook: “Οι ΧΑυγίτες που φώναζαν χθες προδότη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βέροια, ήταν οι ίδιοι που πριν λίγες μέρες, έλεγαν προδότη τον Νίκο Παππά. Τότε, ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ αβαντάριζαν τις δήθεν αυθόρμητες, «πατριωτικές» αντιδράσεις. Να βάλουν μυαλό και να πάψουν να χαϊδεύουν τον φασισμό!”, κάνοντας μάλιστα tag τον πρόεδρο της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα