Πυρά από τον Πάνο Ρήγα για το ερωτηματολογιο του iSYRIZA

Διαβάζεται σε 2'
Ο Πάνος Ρήγας
Ο Πάνος Ρήγας ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Αντιδράσεις έχει  προκαλέσει η απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να θέσει με μορφή ερωτηματολογίου ζητήματα ταυτότητας και σήματος του κόμματος.

Λίγη ώρα μετά την οργισμένη αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη, που ζήτησε έκτακτη σύγκληση των καθοδηγητικών οργάνων του κόμματος, ο Πάνος Ρήγας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε κι εκείνος σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αναφορικά με το ερωτηματολόγιο στο iSYRIZA.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση του Πάνου Ρήγα:

Πέντε ημέρες πριν την κορυφαία διαδικασία του 4ου Συνεδρίου του κόμματος μας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ εμφανίζονται πρωτόγνωρες καταστάσεις και διαδικασίες. Είναι αλήθεια πως μετά την αποχώρηση από την ηγεσία του κόμματος, του Αλέξη Τσίπρα, κάποιοι μη σεβόμενοι δημοκρατικές διαδικασίες αποχώρησαν λοιδωρώντας τον πρόεδρο Στέφανο Κασελάκη. Άλλοι λίγες μέρες πριν το συνέδριο ανοίγουν συζήτηση για συμμαχίες και θέματα στρατηγικής που θα έπρεπε να τεθούν στο συνέδριο.

Ο πρόεδρος θα έπρεπε να διαμορφώσει συνθήκες σύνθεσης και συλλογικής λειτουργίας. Η εμφάνιση ενός ερωτηματολόγιο για ταυτοτικά ζητήματα που αποτελούν θέματα συνεδρίου χωρίς να γνωρίζω ως μέλος της Π.Γ την ανάγκη και σκοπιμότητα, αυτοβούλως από τον πρόεδρο, δεν συμβάλλει στην συλλογική μάχη που έχουμε να δώσουμε.

Ο πρόεδρος οφείλει άμεσα να πάρει πρωτοβουλία για συνεννόηση.

Σήμερα μάλιστα που η πολιτική της ΝΔ καταστρέφει την κοινωνία, που με αυταρχικές μεθόδους αντιμετωπίζει αγρότες και φοιτητές , που παραβιάζει το κράτος δικαίου και το Σύνταγμα.

ΥΓ. Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ το 1989.

Όπως πάντα έτσι και τώρα θα στηρίξω την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και τις αγωνίες των χιλιάδων συντρόφων μακριά από προσωπικές στρατηγικές”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα