Πιτσιόρλας: 'Ο Μακρόν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία'

ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ  ΤΩΝ ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΙΤΣΙΟΡΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΑΦΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  GOLDEN VISA --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΙΤΣΙΟΡΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΑΦΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GOLDEN VISA --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε μέσω του Ραδιοφώνου 24/7 στην επίσκεψη Μακρόν

«Το βασικό στοιχείο της επίσκεψης Μακρόν είναι το μήνυμα εμπιστοσύνης που στέλνει ο Γάλλος πρόεδρος για την προοπτική της ελληνικής οικονομίας» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο υφυπουργός Ανάπτυξης Στέλιος Πιτσιόρλας που συμμετείχε στην συνάντηση με τους Έλληνες και τους Γάλλους επιχειρηματίες.

«Ο Εμανουέλ Μακρόν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και αυτό έχει μεγάλη σημασία αυτή την ώρα» σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ενέργεια, τις μεταφορές, τον αγροτοδιατροφικό τομέα και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Στην ερώτηση εάν οι Γάλλοι επιχειρηματίες έθεσαν θέμα φορολογίας, είπε ότι δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα και παρέπεμψε στην χθεσινή ομιλία του Γάλλου προέδρου για τους φορολογικούς συντελεστές σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μακρόν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον Μακρόν;

Επίσκεψη Μακρόν: Εντυπωσιακές οι πρώτες κυρίες στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό

Εμανουέλ Μακρόν, ένας σύμμαχος 'εφ’ όλης της ύλης'

SHARE: