Πλακιωτάκης: Να σταθούμε όλοι αρωγός στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πλακιωτάκης: Να σταθούμε όλοι αρωγός στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Γιάννης Πλακιωτάκης στα γραφεία της Ν.Δ. την επόμενη μέρα των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

«Κανείς δεν περισσεύει» είπε ο απερχόμενος μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ λίγο πριν παραδώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάνοντας απολογισμό της σχεδόν δίμηνης παρουσίας του στην ηγεσία της ΝΔ

Κάλεσμα στα στελέχη της ΝΔ να σταθούν αρωγός στην προσπάθεια του νέου προέδρου απηύθυνε ο απερχόμενος μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος Γιάννης Πλακιωτάκης λίγο πριν παραδώσει τη σκυτάλη της ηγεσίας της ΝΔ στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Θα σταθώ αρωγός στην προσπάθεια του νέου προέδρου και το ίδιο καλώ και όλα τα στελέχη. Κανένας δεν περισσεύει» δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης ο οποίος εκτίμησε ότι ο κ. Μητσοτάκης «θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες της πλατιάς βάσης της ΝΔ ώστε η παράταξή μας θα γίνει ξανά  μια μεγάλη ισχυρή σύγχρονη ευρωπαϊκή δύναμη».

Κάνοντας τον απολογισμό της παρουσίας του στην μεταβατική προεδρία της ΝΔ από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα ο κ. Πλακιωτάκης σημείωσε ότι λειτούργησε συνθετικά και ενωτικά προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ λέγοντας ότι «ασκήσαμε δριμεία κριτική στον κ. Τσίπρα και στην κυβέρνησή του».

Τέλος ο κ. Πλακιωτάκης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της ΝΔ για την προσφορά τους επισημαίνοντας τις «αντίξοες συνθήκες» κάτω από τις οποίες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα