Πολάκης: 'Σόου δέκα ακροδεξιών και πέντε Λαετζήδων'

Επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Πάυλου Πολάκη στατα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016Ο αναπλ. υπουργός συναντήθηκε με την διοίκηση της ΔΥΠΕ αλλά και με τους φαρμακοποιούς των νοσοκομείων.
(EUROKINISSI)
Επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Πάυλου Πολάκη στατα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016Ο αναπλ. υπουργός συναντήθηκε με την διοίκηση της ΔΥΠΕ αλλά και με τους φαρμακοποιούς των νοσοκομείων. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την “θερμή” υποδοχή που είχε ο αν. Υπουργός Υγείας σχολιάζει με ανάρτησή του στο facebook. Όπως σημειώνει “το σόου έγινε για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν φασαρία. Συνεχίζουμε άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν”

Τη δική του απάντηση στα όσα έλαβαν χώρα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας υπογραμμίζοντας ότι ουσιαστικά πρόκειται για “show δέκα ακροδεξιών και πέντε Λαετζήδων.

"Ο κ. Πολάκης στο λογαριασμό του στο facebook, έγραψε: Εξαιρετική κουβέντα στο νοσοκομείο της Ιεραπετρα με τους φορείς του νοσοκομείου ,την επιτροπή των κατοίκων ,το δήμαρχο ,τη διοίκηση της ΥΠΕ και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου .Αναλυση του τι εχουμε κάνει μέχρι τωρα και σαφείς δεσμεύσεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου ιεραπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού.

Υ.γ το show απο δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν "φασαρία" δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ουτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο .ΣΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ”.

Σημειώνεται ότι κάτοικοι της περιοχής του την είχαν "στήσει" και μόλις ο υπουργός πλησίασε την είσοδο του νοσοκομείου, εξαγριωμένοι πολίτες που βρίσκονταν εκεί, άρχισαν να τον κλωτσούν. Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε αναστάτωση στο σημείο με τον υπουργό να μπαίνει κακήν κακώς μέσα στο κτίριο του νοσοκομείου.

Την ίδια στιγμή με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για τραμπούκους που δεν έχουν σχέση με κοινωνικές διεκδικήσεις. "Οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κλείστηκαν, ούτε πρόκειται να κλειστούν στα σπίτια τους", δηλώνει η Κουμουνδούρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κλότσησαν τον Πολάκη στην Ιεράπετρα

ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση κατά Πολάκη: Τραμπούκοι, που δεν έχουν σχέση με κοινωνικές διεκδικήσεις

SHARE:

24Media Network