Πόλεμος Μαξίμου-Λαφαζάνη για τα μάτια του Στουρνάρα με αφορμή τα περί εισβολής στο Νομισματοκοπείο

Πόλεμος Μαξίμου-Λαφαζάνη για τα μάτια του Στουρνάρα με αφορμή τα περί εισβολής στο Νομισματοκοπείο

"Κάποιοι ονειρεύτηκαν την εισβολή στο Νομισματοκοπείο, αυτοί δεν είναι σήμερα εδώ", σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές. Τσίπρας και Στουρνάρας έχουν εξελιχθεί σε πολιτικά συνένοχα συναιτεράκια, απαντά η ΛΑ.Ε.

“Ο διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος με τις εξωφρενικές αυτές τοποθετήσεις του αναγνωρίζει ότι λειτουργούσε ως παράκεντρο και ως αντιδημοκρατική παραεξουσία στη βάση ψευδέστατων και σκόπιμων πληροφοριών και με στόχους που δεν έχουν καμιά σχέση με την αρμοδιότητά του”, τονίζει σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με αφορμή δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα ότι γνώριζε τα περί σχεδίου εισβολής στο Νομισματοκοπείο.

Στη δήλωσή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και πρώην υπουργός αναφέρει μεταξύ άλλων: “Προξενεί κατάπληξη αλλά και οργή το γεγονός ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας επανέφερε με συνέντευξή του στον Skai τις βρόμικες αθλιότητες περί εισβολής, τάχα, στο Νομισματοκοπείο για την επίτευξη ευφάνταστων στόχων. Τις ψευδείς αυτές αθλιότητες για εισβολή στο Νομισματοκοπείο, ως γνωστόν, διακινούσαν σε βάρος μου ο Αλ. Τσίπρας και η κλειστή ομάδα του Μαξίμου μαζί με συστημικά μέσα ενημέρωσης, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν το “θάψιμο” του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και τη συνθηκολόγηση του τρίτου, καταστροφικού μνημονίου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑ.Ε.:

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε σχολιάζοντας τις κυβερνητικές πηγές που, αναφερόμενες στις δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα, επιβεβαίωναν ότι “κάποιοι ονειρεύτηκαν την εισβολή στο Νομισματοκοπείο, αυτοί δεν είναι σήμερα εδώ”, έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Το κυβερνητικό επιτελείο και ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας δεν δίστασαν να εξαπατήσουν πολιτικά έναν ολόκληρο λαό και να μετατρέψουν το ΟΧΙ, που στεντόρεια είπε στο δημοψήφισμα, σε ένα ταπεινωτικό ΝΑΙ, συνθηκολογώντας και υπογράφοντας νέο καταστροφικό μνημόνιο.

Οι ίδιοι αυτοί κύκλοι που εξαπάτησαν έναν ολόκληρο λαό, δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να διστάσουν να επαναλάβουν, ανωνύμως βέβαια, χονδροειδή ψέμματα και συκοφαντίες για κατάληψη του Νομισματοκοπείου, φωτογραφίζοντας τον Παν. Λαφαζάνη.

Αυτές οι συκοφαντίες, όμως, δεν μπορούν να διασώσουν μια κυβέρνηση καταστροφής της χώρας. Το μόνο που δείχνουν σε όλον τον κόσμο είναι ότι Τσίπρας και Στουρνάρας έχουν εξελιχθεί σε πολιτικά συνένοχα “συνεταιράκια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα