Στον Πόρο ο Νίκος Χαρδαλιάς – Έκτακτη σύσκεψη για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Στον Πόρο ο Νίκος Χαρδαλιάς – Έκτακτη σύσκεψη για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης
Στον Πόρο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Σκοπός της έκτακτης σύσκεψης είναι ο συντονισμός των ενεργειών αποκατάστασης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του νησιού

Στον Πόρο έχει μεταβεί ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας για τον συντονισμό των ενεργειών αποκατάστασης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του νησιού.

Στο νησί βρίσκεται σε εξέλιξη έκτακτη σύσκεψη με τον δήμαρχο Πόρου και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πόρου.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες έχει συσταθεί Συντονιστικό Κέντρο στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πόρου, το οποίο παρέμεινε ανοικτό όλη την νύχτα για τους πολίτες.

Στον Πόρο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Επίσης, υπήρξε μέριμνα μέριμνα ώστε η ζεύξη μεταξύ Γαλατά και Πόρου να παραμείνει ανοικτή όλο το βράδυ, ενώ το νησί ενισχύθηκε με επιπλέον δυνάμεις της Αστυνομίας, του Στρατού, καθώς και με γιατρούς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Με αίτημα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, εκτός από τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη της ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να καλυφθεί μέρος των αυξημένων αναγκών στο νησί μεταφέρθηκαν Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη από το Στρατό, την ΕΥΔΑΠ, καθώς και από ιδιώτη.

Στον Πόρο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Σημειώνεται ότι οι εργασίες των συνεργείων συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να αποκατασταθούν οι σημαντικές ζημιές το ταχύτερο δυνατό. Σε αυτή την χρονική στιγμή βρίσκεται το πιο δύσκολο σημείο αποκατάστασης των ζημιών όπου επιχειρείται σιγά-σιγά να μεταφερθούν τα καλώδια ηλεκτροδότησης που κόπηκαν και ενώνουν τον Πόρο με τον Γαλατά από την μία στην άλλη ακτή μέσω πλοίου, ενώ παράλληλα έχει απαγορευτεί ο διάπλους στο σημείο από το Λιμενικό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η πλήρης αποκατάσταση αναμένεται περίπου στις 6 το απόγευμα.

Στον Πόρο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα