ΠΟΡΟΣ

Στιγμιότυπο από τον Πόρο

Πόρος-Κορονοϊός: Απομακρύνεται ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος

Την απομάκρυνση του διοικητή του αστυνομικού τμήματος Πόρου πρότεινε η δημοτική αρχή, καθώς, όπως είπε ο δήμαρχος του νησιού, η αστυνομία "δεν έκανε τη δουλειά της" για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ

Καταγγελία Δημάρχου Πόρου: Μετά την τραγωδία τοποθέτησαν τα καλώδια 22 μέτρα πιο χαμηλά

Χαμηλότερα τοποθετήθηκαν τα καλώδια ηλεκτροδότησης μετά την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος και για τη ναυσιπλοΐα - Την Τρίτη προγραμματίζονται εργασίες αποκατάστασης του δικτύου που θα συνοδεύονται από διακοπές ρεύματος.

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Συγκλονίζει το μήνυμα της συζύγου του πιλότου

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Συγκλονίζει το μήνυμα της συζύγου του πιλότου

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της γυναίκας του Έλληνα χειριστή, που έχασε τη ζωή του όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και δύο Ρώσοι τουρίστες κατέπεσε στην περιοχή του Πόρου.

Εμπειρογνωμόνες ερευνούν το χώρο του ελικοδρομίου στον Γαλατά

Πόρος: Μη αδειοδοτημένο το "ελικοδρόμιο" από όπου απογειώθηκε το ελικόπτερο - Πληροφορίες για μηχανική βλάβη

Ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα με τη συντριβή του ελικοπτέρου στον Πόρο. Είχε ζητηθεί να υπάρξει ειδική σήμανση στα καλώδια της ΔΕΗ, προκειμένου να είναι απολύτως ορατά από τους πιλότους. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες.

Ανέλκυση του ελικοπτέρου της τραγωδίας στον Πόρο

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Ραγίζει καρδιές η κόρη του πιλότου - "Δεν σου άξιζε πατέρα μου"

Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης του Έλληνα χειριστή, που έχασε τη ζωή του όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και δύο Ρώσοι τουρίστες κατέπεσε στην περιοχή του Πόρου.

Ανέλκυση του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρου και Γαλατά

Πόρος: Εικόνες από τη στιγμή της ανέλκυσης του ελικοπτέρου

Συγκλονιστικές εικόνες από την ανέλκυση του ελικοπτέρου που συνετρίβη τις απογευματινές ώρες της Τρίτης. Από την πτώση έχασαν τη ζωή τους δύο Ρώσοι τουρίστες και ο Έλληνας χειριστής του ελικοπτέρου, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

ΔΕΔΔΗΕ

Πόρος: Το πρωί της Τετάρτης η πλήρης αποκατάσταση του ρεύματος

Σε ανακοίνωση του ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού ότι η πλήρης αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης του Πόρου, μετά το δυστύχημα με το ελικόπτερο, αναμένεται τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

O Δήμαρχος Πόρου Ιωάννης Δημητριάδης.

Δήμαρχος Πόρου: Ενδεχομένως από ανθρώπινο λάθος η πτώση του ελικοπτέρου

Όπως είπε στο News 24/7 o Ιωάννης Δημητριάδης, το νησί συνδέεται με την Πελοπόννησο με πολλά καλώδια ηλεκτρισμού, που αυξάνουν την επικινδυνότητα για τους χειριστές ελικοπτέρων. Αίτημα της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προς τον Στρατό ώστε να μην μείνει χωρίς ρεύμα το νησί.

Πόρος: Πτώση ελικοπτέρου με 3 επιβαίνοντες ανοιχτά της Πούντας

Πόρος: Πτώση ελικοπτέρου με 3 επιβαίνοντες ανοιχτά της Πούντας

Τραγωδία με τρεις νεκρούς στον Πόρο. Το ελικόπτερο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή νότια του Πόρου, μετά από πρόσκρουση σε καλώδια. Εντοπίστηκαν συντρίμμια, σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των σορών.