Ποτάμι: Μεγαλύτερη έγνοια του κ. Τσίπρα οι συσχετισμοί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΘΗΝΑ-Το Ποτάμι τιμά την Ημέρα της Ευρώπης-Ομιλία του Στ. Θεοδωράκη.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-Το Ποτάμι τιμά την Ημέρα της Ευρώπης-Ομιλία του Στ. Θεοδωράκη.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

"Απολογία στις κομματικές συνιστώσες" αντί να ενημερώσει πρώτα τη Βουλή, χαρακτηρίζει το Ποτάμι την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ότι δίνει μεγαλύτερο βάρος στα του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα το Ποτάμι, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού το Σάββατο (23/05) στην ΚΕ του κόμματος του.

"Δυστυχώς για άλλη μια φορά η πρώτη κίνηση του Πρωθυπουργού μετά την επιστροφή του από ιδιαίτερα κρίσιμες συνομιλίες για το μέλλον της χώρας δεν είναι να ενημερώσει τη Βουλή, τα πολιτικά κόμματα,τον ελληνικό λαό αλλά να απολογηθεί στις συνιστώσες του κόμματός του. Όλη η κοινωνία περιμένει μια απάντηση αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις δικές του διαδικασίες. Εκεί λοιπόν προσέτρεξε ο κ.Τσίπρας να δώσει λόγο για τις κινήσεις και τις επιλογές του.

Από την ομιλία του είναι σαφές ότι η μεγαλύτερη έγνοια του είναι οι συσχετισμοί στο εσωτερικό του κόμματος του και πως θα διαπραγματευθεί με την εσωκομματική αντιπολίτευση", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι.

Και συνεχίζει: "Ο κ.Τσίπρας μίλησε για συμφωνία εντός των ημερών. Δεν εξήγησε όμως ποια θα είναι αυτή η συμφωνία. Αρκέστηκε σε γενικόλογες αναφορές, σε επανάληψη κενών συνθημάτων και σε ευχολόγια. Το μόνο σαφές ήταν ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις του “εδώ και τώρα” μετατέθηκαν κι επισήμως σε ορίζοντα τετραετίας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι
SHARE:

24Media Network