Πούπκος: Συνεχίζουμε να παλεύουμε για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη

Πούπκος: Συνεχίζουμε να παλεύουμε για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη

Στο δρόμο λοιπόν που χάραξαν οι νέοι του Πολυτεχνείου, συνεχίζουμε να παλεύουμε για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη. Απέναντι σε κάθε είδους καθεστωτισμό και φασισμό αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάννης Πούπκος από τη ΓΣΕΕ.

Οι φοιτητές, οι νέοι το ‘73 άλλαξαν το ρου της ελληνικής ιστορίας και απέδειξαν περίτρανα ότι μέσα από τον αγώνα και από τη συλλογική δράση μπορείς να βελτιώσεις πραγματικά τις ζωές των ανθρώπων και να συμβάλεις ουσιαστικά στην πρόοδο της κοινωνίας” αναφέρει σε δήλωσή του για την 49η επέτειο του Πολυτεχνείου ο Γιάννης Πούπκος, Γενικός Σύμβουλος της ΓΣΕΕ και Μέλος της Κεντρικής – Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

“Για αυτό το Πολυτεχνείο ζει στην καρδιά, στη ψυχή και στη συνείδηση κάθε δημοκράτη αγωνιστή που πιστεύει και αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο.

Στο δρόμο λοιπόν που χάραξαν οι νέοι του Πολυτεχνείου, συνεχίζουμε να παλεύουμε για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη. Απέναντι σε κάθε είδους καθεστωτισμό και φασισμό.

Και συνεχίζουν να μας εμπνέουν τα λόγια του Γιάννη Ρίτσου:

‘Πάνω σε τούτη την πεσμένη πόρτα, δώσαμε ξανά τον όρκο. Όρκο της νιότης, όρκο της ζωής, όρκο της λευτεριάς, όρκο του ονείρου, όρκο της πράξης'”, καταλήγει ο κ. Πούπκος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα