Προσλήψεις στο δημόσιο: Ποιες και πού θα γίνουν στο επόμενο εξάμηνο

Νοσηλευτικό προσωπικό - Φωτό αρχείου
Νοσηλευτικό προσωπικό - Φωτό αρχείου EUROKINISSI

Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου με τη συμμετοχή των Σταϊκούρα, Χρυσοχοϊδη, Κικίλια, Θεοδωρικάκου, Σκυλακάκη για τον προγραμματισμό των 2450 προσλήψεων στον τομέα της υγείας και των 1.500 προσλήψεων στην αστυνομία.

Φιλολαϊκό προφίλ θέλει να δείξει η κυβέρνηση ενόψει και των προγραμματικών δηλώσεων που ξεκινούν το Σάββατο και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία μετείχαν οι υπουργοί κ. Χρ. Σταϊκούρας, Μιχ. Χρυσοχοίδης, Β. Κικίλιας, Τ. Θεοδωρικάκος, Θ. Σκυλακάκης με θέμα τον προγραμματισμό των προσλήψεων στο Δημόσιο εντός του προσεχούς εξαμήνου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Μαξίμου, στη σύσκεψη δόθηκαν από τον πρωθυπουργό οι εξής κατευθύνσεις:

ADVERTISING

• Να προχωρήσουν οι προγραμματισμένες από το ΑΣΕΠ προσλήψεις εντός του 2019 με προτεραιότητα τις 2450 θέσεις που αφορούν το υπουργείο Υγείας.

• Επιπλέον να δρομολογηθούν άμεσα -και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους- 1500 προσλήψεις αστυνομικών για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ και την ανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά ο πρωθυπουργός.

Άμεση κάλυψη αναγκών στο Δημόσιο

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών το επόμενο διάστημα το υπουργείο, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, θα αναλάβει να ελέγξει που υπάρχουν κενά και άμεσες ανάγκες στο δημόσιο για να προχωρήσει άμεσα στις όποιες απαραίτητες κινήσεις χρειάζονται για να καλυφθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέγαρο Μαξίμου, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τον Μαργαρίτη Σχοινά προτείνει για Επίτροπο ο Μητσοτάκης

Βεσυρόπουλος: ΣΔΟΕ και ΣΕΠΕ όχι μόνο δεν καταργούνται αλλά ενισχύονται

Συνεδριάζει αύριο το ΚΥΣΕΑ για τη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

SHARE:

24Media Network