Πρόταση νόμου για τα ραδιοτηλεοπτικά επεξεργάζεται η ΝΔ

Πρόταση νόμου για τα ραδιοτηλεοπτικά επεξεργάζεται η ΝΔ
EUROKINISSI

"Η Νέα Δημοκρατία αναμένει την απόφαση του ΣτΕ και θα καταθέσει σε κάθε περίπτωση πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου", έγινε γνωστό μετά από τη συνεδρίαση του άτυπου συντονιστικού οργάνου κοινοβουλευτικού έργου του κόμματος. Τι απαντά το Μαξίμου

Πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου θα καταθέσει η Ν.Δ. ανεξάρτητα από την απόφαση που θα λάβει το Συμβούλιο της Επικρατείας για τον νόμο Παππά. Αυτό έγινε γνωστό μετά από τη συνεδρίαση του άτυπου συντονιστικού οργάνου κοινοβουλευτικού έργου του κόμματος, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η πορεία της χώρας, τα μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα καθώς και θέματα πολιτικής επικαιρότητας.

Η εκτίμηση της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι η πορεία της οικονομίας είναι εξαιρετικά ανησυχητική. Τα δεδομένα της αγοράς και της κοινωνίας δείχνουν επιδείνωση του οικονομικού κλίματος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα Ασφαλιστικά Ταμεία που καταρρέουν, τη ΔΕΗ και τις Αστικές Συγκοινωνίες "που βρίσκονται μπροστά σε τραγική κατάσταση. Ταυτόχρονα υποχωρεί διαρκώς το διαθέσιμο εισόδημα των εργαζομένων και της μέσης ελληνικής οικογένειας".

"Η απογοήτευση και η απαισιοδοξία των πολιτών διαρκώς αυξάνονται", σημειώνει και αναφέρει πως "κοινή είναι η άποψη ότι η Κυβέρνηση είναι σε πολύ δύσκολη θέση σε όλους τους τομείς: οικονομία, προσφυγικό, εθνικά θέματα. Δεν έχει σχέδιο εξόδου από την κρίση και αναλώνεται σε τακτικές κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα. Απομονωμένη από την μεγάλη πλειονότητα των πολιτών και με σοβαρές ρωγμές στο εσωτερικό της".

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι "μαζί με τη δυναμική και τεκμηριωμένη κριτική προς την Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία καταθέτει τις δικές της θετικές προτάσεις δημιουργώντας ένα πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα, καθώς αναδεικνύεται ως η μόνη αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας επιταχύνεται η περαιτέρω επεξεργασία των συγκεκριμένων προτάσεων της παράταξης".

Μαξίμου:  Η ΝΔ θυμήθηκε τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου με 27 χρόνια καθυστέρηση                                

"Η Νέα Δημοκρατία, αυτουργός της τεράστιας καταστροφής που υπέστη ο τόπος την περίοδο 2010-2014, εκφράζει, σήμερα, την ανησυχία της "για την επιδείνωση του οικονομικού κλίματος". Λογικό και αναμενόμενο: Όσο πιο ορατή γίνεται η προοπτική για έξοδο από την κρίση και σταθεροποίηση της οικονομίας, τόσο η ανησυχία της Νέας Δημοκρατίας θα αυξάνει", σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, καταλήγοντας: "Όσο για την "πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου" που διαρρέει ότι σκοπεύει να καταθέσει, κάποιος θα πρέπει να την πληροφορήσει ότι άργησε 27 χρόνια".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network