Για πρώτη φορά Έλληνας Πρόεδρος προσκαλείται στην Κομισιόν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος EUROKINISSI

Στις Βρυξέλλες στις 19 Δεκεμβρίου, προσκεκλημένος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μιλήσει σε γεύμα στο Κολέγιο των Επιτρόπων.

Επίσημη επίσκεψη στις Βρυξέλλες πραγματοποιεί στις 19 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή του Βασίλη Κουφόπουλου στον Νews24/7 στους 88,6.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες από κοινοτικές πηγές, είναι προσκεκλημένος του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με τον οποίο θα έχει και επίσημη κατ’ ιδίαν συνάντηση. Οι δυο άνδρες, ως γνωστόν, έχουν άριστες προσωπικές σχέσεις, μεταξύ άλλων δε έπαιξαν και πρωταγωνιστικό ρόλο ώστε να μην υπάρξει Grexit μετά το δημοψήφισμα, τον Ιούνιο του 2015.

ADVERTISING

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα μιλήσει το μεσημέρι της 19ης Δεκεμβρίου σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν του το Κολέγιο των Επιτρόπων και αναμένεται να θέσει «πλατφόρμα» για την σημερινή κατάσταση και τις αλλαγές που απαιτούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσκαλείται να επισκεφθεί και να μιλήσει στην Κομισιόν που εκτιμάται ως αναγνώριση της προσωπικότητας του Προκόπη Παυλόπουλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόεδρος Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος
SHARE:

24Media Network