Πρωτόπαππας: Όχι στον Παυλόπουλο – Το ΚΙΝΑΛ θα προτείνει δικό του υποψήφιο

Πρωτόπαππας: Όχι στον Παυλόπουλο – Το ΚΙΝΑΛ θα προτείνει δικό του υποψήφιο
Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Χρήστος Πρωτόπαππας Eurokinissi

Ότι το ΚΙΝΑΛ είναι πιο κοντά στην πρόταση της ΝΔ για την Συνταγματική Αναθεώρηση, δήλωσε το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής στον News 24/7 στους 88,6.

“Δεν θα ψηφίσουμε τον κ. Παυλόπουλο” δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6  το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Χρήστος Πρωτόπαπας, λέγοντας ότι είναι πιο κοντά η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας (στη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης) για την προεδρική εκλογή. Χαρακτήρισε μάλιστα παραβίαση του Συντάγματος την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό.

“Θα προτείνουμε δικό μας υποψήφιο από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο για ΠτΔ” είπε και πρόσθεσε ότι “είναι  πολύ νωρίς για να μπούμε σε ονόματα”.

Για την υπόθεση της Siemens και την απολογία Τσουκάτου, τόνισε ότι τα οικονομικά του κόμματος ήταν πρόβλημα το οποίο διορθώθηκε ριζικά και με απόλυτη διαφάνεια. “Ζούμε πλέον με αυτά που έχουμε” υπογράμμισε και ανέφερε ότι οι οφειλές του κόμματος προς τις τράπεζες αποπληρώνονται μετά από ρύθμιση που έγινε. Ωστόσο δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τα λεγόμενα του πρώην “στρατηγού” του ΠΑΣΟΚ λόγω της δίκης που είναι σε εξέλιξη.

Σε σχέση με την αναθεώρηση του άρθρου 16, δήλωσε ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά ιδρύματα, διευκρινίζοντας ότι θα πρέπει να υπόκεινται σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

Ζήτησε επίσης ισχυρό ΚΙΝΑΛ μετά τις εκλογές με όσο το δυνατόν υψηλότερο ποσοστό και εξέφρασε την άποψη πως εάν το κόμμα δεν είναι ισχυρό, δεν έχει λόγο να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση. “Στόχος δεν είναι να μοιράζουμε καρέκλες” πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα