Ψαριανός: Διαφωνώ με την προφυλάκιση Παπαντωνίου και τη θέση του Ποταμιού

Ψαριανός: Διαφωνώ με την προφυλάκιση Παπαντωνίου και τη θέση του Ποταμιού
O Γρηγόρης Ψαριανός Eurokinissi

"Υπάρχει δηλωμένη πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να πατήσουν τους πολιτικούς του αντιπάλους" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6.

Μιλώντας για την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, δήλωσε πως το πολιτικό σύστημα “δεν είναι το πιο καθαρό που έχουμε” ενώ ανέφερε πως “υπήρξε όργιο με μίζες και ποσοστά νόμιμα ή παράνομα”

“Πολλοί από όλες της κυβερνήσεις έβαλαν το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι”, συνέχισε για να πει για τον Γ. Παπαντωνίου:

“Ο Παπαντωνίου δεν είναι φίλος του και μάλιστα ήμουν απέναντι στο ΠΑΣΟΚ, μπορεί να είναι ένοχος αλλά μπορεί να είναι και αθώος, όμως δεν έχει γίνει κανένα κανέναν δικαστήριο. Υπάρχει δηλωμένη πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να πατήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Μετά από όλα αυτά, όταν βγαίνει μια απόφαση μετά τις δηλώσεις τύπου “να τους βάλουμε φυλακή”, ο μέσος καφενόβιος θέλει τιμωρίες πολιτικών τους οποίους ψήφιζε και κολάκευε. Θεωρώ εξαιρετικά χοντροκομμένο για τη λειτουργία της δημοκρατίας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ιστορία με τον Παπαντωνίου, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να διαπράξει πράξεις όπως οι προηγούμενες, ούτε τρόπος διαφυγής”.

“Δεν είμαι υπέρ των φυλακίσεων, το καλύτερο απ όλα είναι να τον αφήσεις σε ένα δυαράκι αφού έχεις δημεύσει την περιουσία του”, συνέχισε.

Για τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, είπε:

“Όσοι έχουν διατελέσει ως τώρα πρωθυπουργοί, θα έπρεπε να έχουν ζητήσει συγγνώμη για τερατώδη που έγιναν επί πρωθυπουργία τους, αν και κάτι ήξεραν πολύ καλά τι γίνεται, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου”.

“Δεν μπορείς να προφυλακίζεις αν δεν έχει τελεσιδικήσει μια απόφαση για να λαικίσεις. Είναι μεγάλο πολιτικό λάθος”, επανέλαβε.

“Διαφωνώ τελείως με την ανακοίνωση του Ποταμιού, το κόμμα έπεσε στην παγίδα, είναι ένα είδος λαϊκισμού, ότι είμαστε κι εμείς υπέρ που θα τους χώσουν όλους μέσα”, δήλωσε δηλώνοντας τη διαφοροποίησή του από τη “γραμμή” του κόμματος στο οποίο μετέχει.

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ότι πιο σάπιο έχει υπάρξει στη χώρα”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα