Ψαριανός σε Φωτίου: Είσαι νεομνημονιακό σούργελο

Ψαριανός σε Φωτίου: Είσαι νεομνημονιακό σούργελο

Άναψαν τα αίματα στην εκπομπή ONline. Εκτός ελέγχου βγήκε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος τσακώθηκε με τη Θεανώ Φωτίου, με αποτέλεσμα την αποχώρηση της από το πλατό (Vid)

Ένταση επικράτησε στο τέλος της εκπομπής OnLine του MEGA, όταν η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου κατηγόρησε τον βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανό, ότι "είναι με τους δανειστές", για να της απαντήσει αποκαλώντας τη "νεομνημονιακό σούργελο"!

Η κ. Φωτίου αποχώρησε από το στούντιο ενοχλημένη, με τον κ. Ψαριανό να σημειώνει ότι "δεν μπορεί κανείς να λέει ότι είμαι με τους δανειστές, μερκελίστρια και γερμανοτσολιάς είναι αυτή".

Η Όλγα Τρέμη, σχολιάζοντας το επεισόδιο μίλησε χαρακτηριστικά για «βία», με τον Γρηγόρη Ψαριανό να της απαντά ότι "δεν μπορεί καμία Φωτίου να πει ότι είμαι με τους δανειστές. Ο πατέρας μου πέθανε από τα βασανιστήρια στη Μακρόνησο".

"Τα λεγόμενα μου είναι απάντηση σε ύβρη, ξεκίνησα να λέω ότι αυτό το πινγκ πονγκ πρέπει να τελειώνει και μου λέει ότι είμαι γερμανοτσολιάς. Πρέπει να σταματήσουμε τις ύβρεις, το "ή εμείς ή αυτοί", οι προδότες, οι πουλημένοι, αυτά πρέπει να τελειώσουν", προσέθεσε.

Ωστόσο, λίγο πριν κλείσει η εκπομπή, ο Ψαριανός απολογήθηκε: "Κακώς παραφέρθηκα, αλλά δεν μπορώ να αντέξω το ότι είμαι με τους άλλους, ότι είμαι προδότης. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από την κ. Φωτίου και από σας. Παίρνω πίσω το σούργελο αλλά όχι την ουσία".

SHARE:

24Media Network