Ψινάκης: "Κάτσε κάτω μωρή κουλή"

ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) ICON

Με τη φράση του τίτλου απευθύνθηκε ο Ηλίας Ψινάκης στον δημοτικό σύμβουλο Φ. Προβατά, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Ακολούθησε πανδαιμόνιο. Δείτε το βίντεο και απολαύστε τους διαλόγους (Video)

Όταν ο Ηλίας Ψινάκης εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα πρώτος, γνωρίζαμε ότι οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου δεν θα ήταν ποτέ πια οι ίδιες.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας οι τόνοι ανέβηκαν με τον δήμαρχο Γ. Καμίνη να συγκρούεται με τον πρώην δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη σχετικά με τις αντιδράσεις των συμβασιούχων και την κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης τον χαρακτήρισε "συνήγορο της κυβέρνησης" και ο δήμαρχος τον κάλεσε να "αφήσει τους παλικαρισμούς", ενώ τα επίθετα έδιναν και έπαιρναν.

Ωστόσο, όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Ηλίας Ψινάκης ήταν αποφασισμένος να κλέψει την παράσταση. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Φώτη Προβατά, ο γνωστός μάνατζερ ενοχλήθηκε από τα λεγόμενά του.

Κάποια στιγμή του είπε "τελειώνετε μας ζαλίσατε". Ο Φώτης Προβατάς απάντησε, χαρακτηρίζοντας τον πρωτοπαλίκαρο του Κακλαμάνη και ασκώντας του κριτική για τη στάση του και τα όσα είχε πει στους συμβασιούχους.

Τότε, ο Ηλίας Ψινάκης εξερράγη λέγοντάς του "κάτσε κάτω μωρή κουλή, που θα με πεις και πρωτοπαλίκαρο. Κάτσε κάτω, γιατί δεν ξέρεις τι λες".

Ο Φώτης Προβατάς έγινε έξαλλος, αλλά ο Ηλίας Ψινάκης συνέχισε το "σόου" του λέγοντας και πάλι "θα κάτσεις κάτω μωρή κοντή;", την ώρα που οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αποθέωσαν τον Ψινάκη

SHARE:

24Media Network