Ραγκούσης: Σημίτης και Γεννηματά να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη

Ραγκούσης: Σημίτης και Γεννηματά να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη
Ο Γιάννης Ραγκούσης Eurokinissi

Ο πρώην υπουργός θεωρεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός και η σημερινή επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.

“Χειρότερα δεν γίνεται για το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ: Χωρίς τη λίστα Λαγκάρντ η δικαιοσύνη δεν θα έφτανε την έρευνα εκεί που την έφτασε χθες” δήλωσε στο ρ/σ News24/7 στους 88,6 ο Γιάννης Ραγκούσης.

“Όταν έμαθα το 2012 από δημόσια δήλωση του Βενιζέλου ότι η λίστα είχε έρθει από το 2010, κατέθεσα την κομματική μου ταυτότητα τότε, γιατί δεν ανέχθηκα ότι είχαμε τη λίστα δύο χρόνια, και ούτε εγώ που ήμουν μέλος του υπουργικού συμβουλίου δεν το ήξερα” δήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην εκπομπή “Σκληρό Ροκ Χ 2” και τους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Έλλη Τριανταφύλλου.

“Το υπουργικό δεν γνώριζε για τη λίστα Λαγκάρντ. Δεν μπορεί να αποδεικνύεται ότι ένα κόμμα της αριστεράς συγκάλυψε κάτι τέτοιο. ακόμη και αν στο τέλος έπαιρνε ένα ευρώ μόνο πίσω από τα χρήματα” δήλωσε ακόμη ο κ. Ραγκούσης.

Αναφορικά με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, είπε: “Απο χθες και ο Σημίτης και η Γεννηματά έπρεπε να πουν μια λέξη: Συγνώμη από το λαό και να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη ο Σημίτης οφείλει συγνώμη και σε όλους εμάς που υπηρετήσαμε ιδέες, κόμμα αρχές και τελικά δεν έχει τέλος αυτή η αποκάλυψη σκανδάλων”.

Ενώ συμπλήρωσε για την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ: “Τί περιμένει η Γεννηματά; Να της πει ο Μητσοτάκης τί δήλωση να κάνει;”.

Ζήτησε από το ΚΙΝΑΛ να μη συνδέσει την εξέλιξη στην υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου με το δόγμα Πολάκη, ανεξαρτήτως όπως είπε αν ήταν ατυχής η δήλωση του.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα